Teklifi Reddetti - Son Dakika
Spor

Teklifi Reddetti

Teklifi Reddetti

Adı açıklanmayan bir Rus kulübünde teklif alan El Shaarawy, Milan'da kalmak istediğini söyleyerek teklifi reddetti.

12.02.2014 16:56

"Seedorf başaracak"

Bu sezon yaşadığı sakatlık problemlerinin de etkisiyle Milan'da forma bulmakta zorlanan Stephan El Shaarawy, Milan'da kalmak istediğini vurgulayarak gelen teklifi reddettiğini belirtti.

Corriere dello Sport'a konuşan 21 yaşındaki futbolcu, bu sezon şanssızlıkların peşini bırakmadığını belirterek "Kötü şans kariyerimi gölgeliyor, eylülde kas prooblemi yaşadım, aralıkta ameliyat olmak zorunda kaldım, bir an önce iyileşmek istiyorum" dedi.

Çok zor bir dönem geçirdiğini belirten El Shaarawy, teknik direktör değişikliğinin durumunu nasıl etkileyeceğiniyse bilemediğini söyledi. Allegri'ye teşekkür eden genç oyuncu "Allegri'ye çok şey borçluyum, buraya geldiğim zaman bana büyük güven aşılamıştı. Ama Seedorf'la da takım arkadaşıydık, geçmişte bana çok yardımı olmuştu. Harika bir iş çıkaracağından emininim" sözleriyle Seedorf'a da güvendiğini belirtti.

Hedefinin Milan'la şampiyonluk yaşamak olduğunu söyleyen El Shaarawy "Bu projeden dışlandığımı asla düşünmedim. Sakatlığımın en kötü döneminde bile böyle bir düşüncem olmadı. Bir Rus takımından teklif gelmişti. Ancak Milan'da kalmak istediğim için reddettim, amacım burada şampiyonluğa ulaşmak" diyerek gelen tekliflerle ilgilenmeyeceği mesajını verdi.

El Shaarawy bu sezon Milan formasıyla yalnızca bir kez ilk 11 çıkabildi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Teklifi Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement