Trabzonspor'a Büyük Destek - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'a Büyük Destek

Trabzonspor\'a Büyük Destek

Trabzonspor, kardeş kulüp İrlanda'nın Drogheda Unİted takımı ile 21 Mart Perşembe günü İrlanda'da oynayacağı dostluk maçının hazırlıklarını sürdürürken, ligde zor günler geçiren bordo-mavili takımın antrenmanını ziyaret eden Divan Kurulu ve...

19.03.2013 19:08

Trabzonspor, kardeş kulüp İrlanda'nın Drogheda Unİted takımı ile 21 Mart Perşembe günü İrlanda'da oynayacağı dostluk maçının hazırlıklarını sürdürürken, ligde zor günler geçiren bordo-mavili takımın antrenmanını ziyaret eden Divan Kurulu ve taraftarlar teknik heyete ve futbolculara moral verdi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, bordo-mavili takımın antrenmanını ziyaret eden Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, eski başkan Ahmet Celal Ataman ile kurulların temsilcileri bordo-mavili kulübü ziyaret ederek, teknik heyet ve oyunculara moral verdi.

Kadın Komisyonu Başkanı Eşay Öngür ziyarette Giray'a çiçek verirken, Divan Başkanı Ali Özbak, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Takıma olan güven duygumuz devam etmektedir. Bugünkü konumumuz hiçbirimizi memnun etmemektedir. Üzüntü içerisindeyiz ama büyük kulübümüz bu tür sorunları bugüne kadar aşmıştır, aşmaya da devam edecektir. Çivi battığı yerden çıkar. Çiviyi çıkartacak olan sizlersiniz. Bu konuda oyuncularımıza güveniyoruz. Divan Kurulu olarak tüm oyuncularımıza güven duygumuzu belirtirken, bundan sonraki dönemde başarı dileğinde bulunuyoruz."

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini belirtirken, "Takımımız önümüzdeki 8 maçı da kazanacak kapasite ve kalitededir. Güzel günler bizleri bekliyor. İçiniz rahat olsun" diye konuştu.

TARAFTAR ZİYARETİ

Trabzonspor Divan Kurulu'nun ardından antrenmanı ziyaret eden bordo-mavili takımın taraftarları teknik heyet ve futbolculara çiçek vererek tatlı ikram etti. Taraftarlar ziyaret sırasında adalet aramanın sıkıntısını yaşadıklarını ifade ederek sonuna kadar takımın arkasında olduklarını belirtiler. Teknik Direktör Tolunay Kafkas ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, herkesin rahat olmasını istedi.

Bordo-mavili takım İrlanda'nın Drogheda United ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Tolunay Kafkas yönetiminde Cemil Usta Sahası'nda gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Halil Altıntop ile milli takımlarda bulunan Onur, Tolga, Soner, Zeki Yavru, Sapara, Zokora, Bamba, Adrian ve Cech katılmadı. Koşu esnasında arka adalesinde çekme hisseden Mustafa Yumlu çalışmasını salonda sürdürdü.

Karadeniz temsilcisi, THY ait özel uçakla yarın Trabzon'dan İrlanda'nın başkenti Dublin'e hareket edecek - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'a Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement