Trabzonspor - Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Trabzonspor - Eskişehirspor Maçının Ardından

Trabzonspor - Eskişehirspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında sahasında Eskişehirspor'u konuk eden Trabzonspor, müsabakadan 3 puanla ayrılarak sahasındaki yenilmezliğini sürdürdü.
Maçın ardından Trabzonlu oyuncular Kadir Keleş ve Zeki Yavru ile birlikte basın...

24.11.2013 22:04

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Eskişehirspor'u konuk eden Trabzonspor, müsabakadan 3 puanla ayrılarak sahasındaki yenilmezliğini sürdürdü.

Maçın ardından Trabzonlu oyuncular Kadir Keleş ve Zeki Yavru ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, oyunun ilk yarısında ve ikinci yarısında farklı bir görüntü çizdiklerini belirterek, "Maçın stratejik açıdan önemi büyüktü. Rakibimiz bizim üstümüzdeydi. Ofansif zenginliği olan ve risk alan bir ekiple oynadık. İlk yarı çok top kaybettiğimiz için rakibimiz bizden üstündü. İkinci yarı da yardımlaşmayı ve bazı bölgelerde etkili olunca golü bulduk. Bu da 3 puan getirdi. Rakibimizi kutlamamız gerek oyuncuları çok kaliteli ve iyi mücadele ettiler. Bütün oyuncularımız kazanmak için elinden geleni yaptı. Onları tebrik ediyordum. Onur'un ayrı tebrik ediyordum. Galibiyete önemli katık yaptı" dedi.

Takımın savunma oyuncusu Kadir Keleş, takım halinde iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Takım olarak iyi mücadele ettik. Verdiğimiz mücadelenin karşılığın aldığımız için mutluyum. İyi bir takımdan 3 puan aldık. Bir birimize yardım ettiğimiz zaman ve herkes bir birinin arkasını kolladığında daha çok başarılara imza atacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Zeki Yavru ise önemli bir takım karşısında iyi mücadele ederek 3 puan kazandıklarını kaydederek, "İç sahada takım olarak kaybetmeyen bir takımız.Bu unvanımızı sürdürmek istiyorduk ve bunuda başardığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor deplasmanında bir takımın yapabileceği her şeyi yaptıklarını belirterek, skor dışında her şeyin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Sağlam, oyunun genelinde takımından memnun olduğunu vurgulayarak, "İlk yarıda bizi üstünlüğümüzle geçti. Maçın ikinci yarısında iyi başladık. 1 puana üzüleceğimiz karşılaşmada maalesef puan almadan ayrılıyoruz. Bu kadar iyi oyun içerisinde defansıfımızın zafiyeti bize pahalıya mahal oldu. Özelikle takım savunmasını çok iyi uyguladık. Kaptığımız toplarla etkili olduk. Pozisyonlarımız vardı. Trabzonspor deplasmanında yapabileceğimiz her şeyi yaptık ama olmadı. İyi bir takım olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bu konuda eksiklerimiz var özellikle pozisyonları değerlendirme ve skor üretme adına. Hatalarımız ve eksiklerimiz var bunu gidermeye çalışıyoruz" dedi.

Müsabakanın kendisini gelecek adına umutlandırdığını belirten Sağlam, "Soyunma odasında oyuncularıma aynısına söyledim. Biz böyle oynarsak skorda buluruz golde buluruz yeterki bu oyunumuzu geliştirerek devam edelim. Bu oyun karşılığında kazanamadan dönmek bizi üzdü. Bu karşılaşma gelecek adına bize ders veren bir mücadele oldu" şeklinde konuştu.

Akaminko ise maça iyi hazırlandıklarını dile getirerek, "Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyorduk. Çok iyi motive olduk ama yetmedi. Çok üzgünüz. Önümüzdeki maçlarda bunu telefi etmek istiyoruz. Bu maçı unutup önümüze bakmak zorundayız" diye konuştu.

Kamara ise takım olarak hayal kırıklığı yaşadıklarını belirterek, herkesin çok üzgün olduğunu kaydetti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor - Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement