Trabzonspor Hayata Döndü - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Hayata Döndü

Trabzonspor Hayata Döndü

Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenerek 2 hafta aradan sonra galibiyete uzandı.

23.02.2013 21:26  Güncelleme: 23:02

Ateş hattından çıkmaya çalışan Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenerek hayata döndü.

MAÇTAN DAKİKALAR/ İLK YARI

9. dakikada Mersin İdmanyurdu savunmasının uzaklaştırmaya çalıştığı topla ceza alanı dışında buluşan Henrique'nin sert şutu, yandan az farkla autu çıktı.

12. dakikada gelişen Mersin İdmanyurdu atağında, Culio'nun pasıyla buluşan Ben Yahıa'nın ceza yayı üzerinden vuruşu, üstten auta çıktı.

35. dakikada ani gelişen Trabzonspor atağında Henrique kendi yarı alanından aldığı top sonrası hızla Mersin İdmanyurdu ceza alanına girdi. Kaleci Bicik ile karşı karşıya pozisyonda golcü futbolcu şık bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 0 - 1.

39. dakikada Mersin İdmanyurdu'nda Hakan Bayraktar'ın ortasında Mitroviç kalesahası içinde ıskaladı, ardından da Mert Nobre dokunamayınca meşin yuvarlak auta çıktı.

40. dakikada Zokora'nın pası ile birden ceza alanı içinde kaleci Bicik ile karşı karşıya kalan Serkan Balcı'nın vuruşunda defansa çarpan top kornere gitti.

44. dakikada Culio'nun sol kanattan kullandığı köşe vuruşu sonrasında ceza alanı içine yapılan ortaya iyi yükselen Mitrovic'in kafa vuruşu az farkla auta gitti.

Maçın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI

52. dakikada Culio'nun ortasında ceza sahasında Nobre'den önce hareketlen kaleci Onur, topa sahip oldu.

67. dakikada Burhan'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Ozan İpek'in şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

80. dakikada Sapara'nın kullandığı köşe atışında defanstan dönen top tekrar aynı futbolcuya geldi. Sapara'nın kaleye gönderdiği meşin yuvarlak, Bicik'te kaldı.

89. dakikada Ozan İpek'in soldan ceza sahasına yaptığı ortada topla buluşan Nobre'nin kafa vuruşunda, kaleci Onur gole izin vermedi.

Karşılaşma, Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Gol: Dk. 35 Henrique (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 24 Mitrovic, Dk. 47 Stepanov, Dk. 70 Mert Nobre (Mersin İdmanyurdu), Dk. 20 Celustka, Dk. 66 Henrique (Trabzonspor)

BULAK: OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

Trabzonspor'a sahasında 1-0 yenilen Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Giray Bulak, "5 maçı arka arkaya kazanıp, ligi istediğimiz noktada bitirebiliriz. Bundan hiç çekincem yok. Oyuncularıma güveniyorum" dedi.

Bulak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, pozitif bir oyun ortaya koydukları ve önemli bir mücadele sergiledikleri için oyuncularını tebrik etti.

Yedikleri golden söz eden Bulak, şöyle konuştu:

"Futbolda bazen böyle goller yenilebiliyor. Biz de bugün bunlardan birini yedik. Hemen bugünden yarına takım olamıyorsunuz. 5 maçı arka arkaya kazanıp, ligi istediğimiz noktada bitirebiliriz. Bundan hiç çekincem yok. Oyuncularıma güveniyorum. Bunu yapabilecek oyuncularım var. Her zaman yanlarındayım, arkalarındayım. Şehir bize inansın, her takımı her yerde yenebilecek kapasiteye, karaktere ve güce sahibiz."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor Hayata Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement