Trabzonspor Kurucuları ve Eski Başkanları Buluştu - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Kurucuları ve Eski Başkanları Buluştu

Trabzonspor Kurucuları ve Eski Başkanları Buluştu

Trabzonspor'un kurucuları, eski başkanları, kurul başkanları ve üyeleri bir araya gelerek toplantı yaptı.

21.03.2013 14:13  Güncelleme: 14:15

Trabzonspor'un kurucuları, eski başkanları, kurul başkanları ve üyeleri bir araya gelerek toplantı yaptı.

Yaptıkları genişletilmiş toplantıda, oyuncuların ve takımın içine düşürülmek istendiği ortamdan uzaklaşmasına katkı sağlamak amacıyla "tam destek, hep destek, takımına sahip çık" sloganıyla yola çıkılması gerektiği yönünde fikir birliğine vardı.

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu tarafından organize edilen ve Ziyabey Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya Eşay Öngür, Sabit Sabır, Refik Karaağaçlı, Ahmet Celal Ataman, Özkan Sümer, Ali Özbak, Rüştü Araz, S. Tayfun Sezeroğlu, Mustafa Selim Atal, Suat Şen, Nadir Saral, İbrahim Aydın, Ömer Faruk Altuntaş, Turgut Görgün, Osman Çavuşoğlu, Sabri Murat Çavga, Fazıl Pirselimoğlu, Faik Arıkan, Reha Üçünçüoğlu, İsmet Keskin ve Özkan Öztürk katıldı.

Toplantıda söz alan konuşmacılar, Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunun altı çizerek, büyük kulüplerin birtakım zorlukların üstesinden gelme kabiliyetini gösterebileceklerini vurguladılar.

Toplantıda, takım performansının yükseltilmesi için tüm camianın aynı noktaya odaklanmasının ve gelecek hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçında takıma destek verilmesi istenerek şu açıklama yapıldı:

"Trabzonspor'un şanlı tarihine uygun misyonu yüklenerek, Hüseyin Avni Aker Stadı'nın eskiden olduğu gibi 'etkileyici ve baskı altına alan' özelliğine büründürülmesi için 7'den 70'e herkese görev düşmektedir. Bu doğrultuda tüm stadın coşkulu taraftarlarımızca doldurularak, sadece takımımıza destek verilmeye odaklanılması gerekmektedir. Gelinen bu noktada, her türlü eleştiri hakkımızı sezon sonuna bırakmak kaydıyla Trabzonspor formasını giyen tüm oyuncularımızı koşulsuz destekleme duyarlılığını göstermeliyiz. Bu davranışın tüm taraftarlarımızca gerçekleştirileceğine olan inancımız tamdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Kurucuları ve Eski Başkanları Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement