Tuncay Şanlı Soyunma Odasında Sigara İçmiş - Son Dakika
Spor

Tuncay Şanlı Soyunma Odasında Sigara İçmiş

Tuncay Şanlı Soyunma Odasında Sigara İçmiş

Bursaspor'da Vojvodina maçı öncesi soyunma odasında yaşanan sigara olayının kahramanları Ayhan Barışcı ve Tuncay Şanlı'ymış.

14.08.2013 10:39  Güncelleme: 11:44

Bursaspor'la yolları ayrıldıktan sonra önceki gece Bursa'da yayın yapan AS TV'de yayınlanan Markaj programına telefon bağlantısıyla katılan ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Hikmet Karaman'ın "Vojvodina maçı öncesi soyunma odasında üst düzey bir kulüp personeliyle Bursasporlu bir futbolcu sigara içiyorlardı" şeklindeki sözleri ülke futbolunun da gündemine bomba gibi düştü. Gün boyu Atatürk Stadı'ndaki skandala imza atan kişilerin kim oluğu kamuoyunda tartışıldı.

O FUTBOLCU TUNCAY ŞANLI

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin yaptığı araştırmalardan sonra Hikmet Karaman'ın bahsettiği sigara içen kişilerin Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışıcı ve futbolculardan Tuncay Şanlı olduğu anlaşıldı.

YÖNETİM NE YAPACAK?

Yeşil Beyazlı taraftarlar gün boyu sosyal medya aracılığıyla Bursaspor yönetiminden Hikmet Karaman'ın sözleriyle ilgili bir yaptırım ve açıklama beklediklerini iletti. Yönetimin bundan sonra nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Tuncay Şanlı Soyunma Odasında Sigara İçmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement