Ünlü Gazeteci Di Marzio, Fenerbahçe'nin Yeni Transferini Duyurdu - Son Dakika
Spor

Ünlü Gazeteci Di Marzio, Fenerbahçe'nin Yeni Transferini Duyurdu

Transfer haberleriyle ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe'nin, Roma forması giyen Fildişili golcü Seydou Doumbia ile anlaştığını duyurdu.

27.01.2016 18:32  Güncelleme: 08:00

Futboldaki transfer haberleriyle dünya çapında ün yapan İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandıracak bir habere daha imza attı. İtalyan gazeteci, Emenike'nin West Ham'a kiralanmasıyla birlikte Fildişili golcü Seydou Doumbia'nın sarı lacivertlilerle sözleşme imzalayacağını açıkladı.

EMENIKE WEST HAM'A DOUMBIA FENER'E

Sky Italia muhabiri, Emmanuel Emenike'nin yarın sağlık kontrolünden geçip West Ham United'a imza atacağını söylerken, Fenerbahçe'nin Roma'nın Fildişili golcüsü Seydou Doumbia transferinde de önemli mesafe kat ettiğini bildirdi.


SON GÖRÜŞME YARIN

Di Marzio, yarın Fenerbahçeli yöneticilerle Romalılar arasında transfer için son bir telefon görüşmesi gerçekleştirileceğini belirtti.

CSKA'YA KİRALANMIŞTI

Geçen sezonun devre arasında CSKA Moskova'dan Roma'ya transfer olan 28 yaşındaki golcü, beklentileri karşılayamayınca bu sezon başında tekrar CSKA Moskova'ya kiralanmıştı.

DOUMBIA DIŞINDA 3 İSİM İDDİASI

Öte yandan Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen bir başka gazeteci Ahmet Ercanlar, twitter hesabından yaptığı paylaşımda sarı lacivertlilerin Doumbia dışında bir İtalyan, bir Brezilyalı ve bir de Arjantinli futbolcuyla görüştüğünü söyledi.




(Kaynak: Ajansspor)

Ünlü Gazeteci Di Marzio, Fenerbahçe\'nin Yeni Transferini Duyurdu

Son Dakika Spor Ünlü Gazeteci Di Marzio, Fenerbahçe'nin Yeni Transferini Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Gazikentli: şikebahçe aliyor yine 17 25 Yanıtla
  • kaya: fanerbahçe candır azizbaşkan kraldır 10 0 Yanıtla
  • Son nokta: Şikebahceeee oley TURKIYENIN VE AVRUPANIN TESCILLI SIKECISI SIKEBAHCE MUAHAAA 1 7 Yanıtla
    Bbli: Sizin yaptıklarını ortaya çıktı conconlar yediğini hurmalar döndü de sizi tirmalamasin başladı sikesaraylilar 0 0 CCC: Asıl şi keçileri ortaya çıktı UEFA ile birlikte kedicikler el ele utanmadan hala Fenerbahçeye çamur atmaya çalıyorsunuz . 0 0
  • Urfali Abdi: yalan .bu dumbukte kim? 3 5 Yanıtla
  • manidar: hele şükür,böylece devlete bir yararları olsun. Vatan Hainleri gidin Sur'a , Teröristlerle açlık grevi yapın ne işiniz var Ankara da.........dlm... 4 2 Yanıtla
  • Vatandaş.: Emenike gibi olur. 5 0 Yanıtla
  • halk: Bu adam 50 yaşında varmı 1 4 Yanıtla
  • Kral fb: Fenere yakismiyor bu adam 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement