Vederson Küpesini Kaybedince... - Son Dakika
Spor

Vederson Küpesini Kaybedince...

Vederson Küpesini Kaybedince...

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

12.07.2010 09:07

BURSASPOR yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen idmana koşuyla başlayan yeşil beyazlı ekip istasyon çalışmasının ardından gol vuruşu çalıştı. Gruplara ayrılan ekip sağ ayak ve sol ayakla İvankov, Harun ve Yavuz'un koruduğu kalelere gol atmaya çalıştı. Antrenmana sakatlığı sona eren genç futbolcu Serdar Aziz katılırken, İnsua ve Ergiç takımdan ayrı düz koşu yaparak idmanı tamamladı. Sakatlığı süren Hüseyin Çimşir ise salon çalışması yaptı.

Antrenman sonunda yıldız futbolcu Volkan Şen kramponlarını çıkararak ayağında yara olduğunu söyledi. Volkan'ın yanına gelen Sağlam, "Size düzgün krampon alın diyorum. Giymeyin şu kramponları. Ayaklarınız sizin hayatınız" dedi. Genç oyuncu ise, "Hocam anlaşmamız olduğu için giymek zorunda kalıyoruz. Ama ayaklarımız yara oldu" cevabını verdi.

KÜÇÜK TARAFTARDAN TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ

Bursaspor'un bugünkü antrenmanını izlemek için gelen Avusturya'da yaşayan Bursalı Vardar ailesinin en küçük ferdi 1 yaşındaki Esen Vardar'ın emeklemesi futbolcuların ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın dikkatini üzerine topladı. Antrenman başında yıldız oyuncu Sercan Yıldırım ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile timsah yürüyüşü yapan Eser Vardar, antrenman sırasında ise ağabeyi Selim, ablası İrem ve futbolcu Kirita ile timsah yürüyüşü yaptı. Antrenman sonrası Eser'i kucağına alan ve ailesiyle görüşen Sağlam, "Bursaspor sevgisi bu işte. Bizi böyle seven, bize böyle ilgi duyan insanları mutlu etmek için yoğun çalışıyoruz. Allah inşallah mahçup etmez. Güzel sezon geçireceğimizi düsünüyorum ve inanıyorum. Çok güzel çalışıyoruz. Bizi sevenlerle beraber nice mutlulukları yaşayacağız" dedi.

VEDERSON KÜPESİNİ KAYBETTİ

Öte yandan antrenmanda Ramazan Sal ile girdiği mücadelede küpesini düşüren Gökçek Vederson, çalışma sonunda yardımcı antrenör İbrahim Bakır, futbolcu arkadaşları ve basın mensuplarıyla kaybettiği küpesini aradı. Kız arkadaşının sevgililer günü hediyesi olduğunu ve kendisi için bu küpenin değerli olduğunu söyleyen Vederson, küpeyi bulana da istediği bir restoranda yemek ısmarlayacağını söyledi. Küpe uzun arayışlara rağmen bulunamadı.

Emre KOŞAK/ BAD TATZMANNSDORF - DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Vederson Küpesini Kaybedince... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement