Werder Bremen Dört Hafta Sonra Galip: 3-2 - Son Dakika
Spor

Werder Bremen Dört Hafta Sonra Galip: 3-2

Werder Bremen Dört Hafta Sonra Galip: 3-2

Hannover ile karşılaşan Werder Bremen, maçın son dakikalarında attığı gol ile üç puanı almayı başardı.

03.11.2013 20:44

Bundesliga'nın 11. haftasında Werder Brremen ile Hannover'i karşı karşıya getiren maç ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın başında Werder Bremen Eljero Elia, Aaron Hunt gibi isimleri ile pozisyonlar yaratmak için çalıştı ancak bir türlü ofsayt problemini çözemedi.

20. dakikada maçın hakemi Thorsten Kinhöfer konuk takım lehine penaltı düdüğü çaldı. Hannover'da topun başına geçen Szabolcs Huszti golü attı: 1-0

Bu golden yaklaşık 5 dakika sonra Kinhöfer düdüğünü bu sefer Werder Bremen lehine çaldı. Sane'nin ceza sahasında yaptığı faul sonrası penaltı kazanan ev sahibi takım Aaron Hunt ile maça dengeyi getirdi.

39. dakikada Zlatko Junuzovic'in haızrladığı pozisyonda Cedrick Makiadi golü attı ve maçtaki üstünlü Werder Bremen'e geçmesini sağladı.

Ancak ev sahibi ekibin bu üstünlüğü çok kısa sürdü. 41. dakikda golü kaydeden Hiroki Sakai tekrar eşitliği sağladı.

İkinci yarı biraz daha sakin geçti. Hannover Leon Andreasen, Werder Bremen ise ikinci golün sahibi Makiadi ile öne geçmek için çalıştı fakat iki ekipte bir türlü golü bulamadı.

86. dakikada ise Santiago Garcia ceza sahası içinde yaşanan karambolü iyi değerlendirdi ve maçın 3-2 Werder Bremen üstünlüğü ile tamamlanmasını sağladı.

Bu sonucun ardından Werder Bremen puanını 15'e çıkardı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Werder Bremen Dört Hafta Sonra Galip: 3-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement