Yalova Askf ve Beşiktaş Futbol Şenliği Düzenliyor - Son Dakika
Spor

Yalova Askf ve Beşiktaş Futbol Şenliği Düzenliyor

Yalova Askf ve Beşiktaş Futbol Şenliği Düzenliyor

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Beşiktaş’ın Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörlüğü ortaklaşa futbol şenliği düzenliyor.

16.10.2015 15:56

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Beşiktaş'ın Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörlüğü ortaklaşa futbol şenliği düzenliyor.

Siyah Beyazlı ekip 14 altyapı antrenörü ile Yalova'ya gelerek 18 Ekim Pazar günü Ahmet Saraç sahasında Yalova'da yer alan amatör kulüplerin 2002-2007 yaş arasındaki futbolcularının deneneceği seçmeleri takip edecek. Organizasyon BJK TV'den de naklen yayınlanacak. Organizasyon hakkında bilgi veren Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, "Bu şenlik çocuklarımızın geleceği açısından son derece anlamlı bir futbol şölenidir. Böyle anlamlı organizasyona ev sahipliği yapmanın onurunu yaşarken futbol şölenine sponsor olan Yalova Group ailesine teşekkür ediyoruz. Bu organizasyondan sonra bu yaş gruplarında Yalova ASKF karması adı ile il dışında turnuvalara katılıp çocuklarımıza öz güven sağlayacağız. Bu anlamda 29 Ekim 2015 tarihinde İstanbul'da Cumhuriyet Kupası'na katılacağız. Önümüzdeki ay içerisinde Süper Lig takımlarının aynı yaş grup takımlarının katılacağı ilimizde yapılacak çok büyük bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Her şey bu şehrin çocuklarının geleceği için. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova Askf ve Beşiktaş Futbol Şenliği Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement