Zokora'ya Büyük Vefasızlık - Son Dakika
Spor

Zokora'ya Büyük Vefasızlık

Trabzonspor'un Fildişili oyuncusu Zokora dün Çırağan Sarayı'nda evlenirken, düğüne bordo-mavililerden sadece Bosingwa katıldı.

04.04.2014 09:25

Trabzonsporlu futbolcu Didier Zokora, 2005 yılında Afrika güzeli seçilen Mary Dorcas ile evlendi. Yıldız oyuncunun düğününe Bosingwa dışında hiçbir takım arkadaşının katılmaması dikkat çekti.

SADECE BOSINGWA KATILDI

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törene futbolcunun ailesi, yakın dostları, Fildişi Sahili Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Sabri Lamouchi ve Trabzonsporlu Jose Bosingwa katıldı.

"MUTLULUĞUMU TARİF EDEMİYORUM"

Düğünden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zokora, "Gerçekten mutluluğumu tarif edemiyorum. Ailem, sevdiklerim ve yakın dostlarım benimle beraber, bu mutlu günüme tanıklık etmek için yanımda. Çırağan Sarayı'nın İstanbul'un en özel yerlerinden biri olduğunu bir arkadaşımdan öğrendim ve burada düğün yapmaya karar verdim. Eşim de burayı çok sevdi ve çok heyecanlı. Nasıl heyecanlı olmasın? Ne de olsa Zokora ile evleniyor" dedi.

Didier Zokora-Mary Dorcas çiftinin nikahını, Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nden gelen bir yetkili, Türkçe olarak kıydı.

Zokora\'ya Büyük Vefasızlık
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Zokora'ya Büyük Vefasızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Can: Sizemi soracak ne zaman evleneceğini..Takımın zaten hiçbir şansı kalmamış..Ne düşer ne çıkar..Adamın hayatını ilgilendiren bir karar alıyor..Biraz saygı gösterin..Trabzonsporlu futbolcu ve yöneticilerde çok ayıp etmiş. 12 11 Yanıtla

Advertisement