Apple Pay Cephesine Yeni İsimler Katıldı - Son Dakika
Teknoloji

Apple Pay Cephesine Yeni İsimler Katıldı

Apple Pay Cephesine Yeni İsimler Katıldı

Apple'ın mobil ödeme ağı gün geçtikçe daha çok büyüyor.

17.06.2015 12:17
Hasan Uğur Nayır - -

Cupertino merkezli şirket Apple Pay konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. WWDC 2015'te mobil ödeme sisteminin İngiltere'de başlanacağı açıklanmıştı. Gelen son raporlara göre Apple Pay'e 30 yeni banka ve kredi servisi destek vermeye başladı. Son gelişmeyle birlikte Apple'ın mobil ödemede iş birliği yaptığı isimler listesi daha da uzadı.


Eleştirmenlere göreyse normal bir durum, çünkü Apple'ın Apple Pay'e oldukça ağırlık verdiğini ve sistemin daha da yayılması için elinden geleni yaptığı belirtiyor. Apple'ın mobil ödeme sistemi hizmete girdikten kısa süre sonra ocak ayında mobil pazarda %1.7'lik paya ulaştı.


Rapor: Apple Pay yüzüne şirketin CEO'su değişti


Apple Pay, İngiltere dışında Kanada'da hizmete girecek. Apple, Çin pazarını da çok istiyor. Fakat Apple Pay için Çin hükümeti ve bankalarla olan görüşmeler halen devam ediyor. Tüm bunlarla birlikte pazarda Apple Pay'in ciddi rakipleri var. Piyasa analistlerine göre Samsung Pay, CurrentC veya Android Pay, Apple'ın önünü kesebilir. Samsung Pay, LoopPay tarafından geliştirilen sistemi kullanıyor. Bu sistem teknik olarak Amerika'daki satış birimlerinin %90'ı ile uyumlu.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Pay Cephesine Yeni İsimler Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement