Bruce Lee'nin Kızı, Ufc Hakkında Konuştu - Son Dakika
Teknoloji

Bruce Lee'nin Kızı, Ufc Hakkında Konuştu

Bruce Lee\'nin Kızı, Ufc Hakkında Konuştu

Dövüş ustası Bruce Lee, UFC isimli dövüş oyunuyla sanal da olsa geri dönüyor.

11.04.2014 17:03
Mahmut Saral - -

Bir süre önce yaptığımız haberimizde, EA Sports'un yeni çıkacak olan oyunu UFC'de Bruce Lee'nin de özel bir karakter olarak yer alacağından söz etmiştik. PlayStation 4 ve Xbox One platformları için EA Kanada tarafından geliştirilen bu oyunu ön sipariş verirseniz, Bruce Lee karakterini de oyunda kontrol edebilme hakkı kazanıyorsunuz. Oyun, 17 Haziran tarihinde raflarda yerini alacak.


Peki Bruce Lee'nin bu oyunda yer alacak olması nasıl tepkiler aldı?


Aslında sevinenler de var, üzülenlerde, hatta eleştirenler de. Bazı oyuncular Bruce Lee'yi temel alan başlı başına bir oyunun yapılmasını da istiyor. Gelen eleştiriler karşısında Bruce Lee'nin kızı Shannon Lee, kulaklarını tıkamış durumda ve bu tip eleştirilerle kaybedecek vaktinin olmadığını söylüyor. Çünkü bu bir oyun ve amaç da eğlenmek.


EA'in böyle bir düşüncesi olduğunu öğrendiğinde çok heyecanlandığını söyleyen Shannon Lee, EA'e oyunun gelişim aşamasında önemli yardımlarda bulundu. Mesela Bruce Lee'nin oyundaki tasarımı için Shannon Lee, Bruce'un yıllar evvel farklı açılarda çekilmiş fotoğraflarını EA Kanada'ya sundu. Sonuçta Bruce Lee öleli yıllar oldu ve oyunda yer alan diğer dövüşçüler gibi onu bire bir tarayarak dijital ortama aktarmak mümkün değildi.


UFC'nin Yaratıcı Yönetmeni Brian Hayes ise, Bruce Lee'nin mümkün olan en otantik versiyonunu ortaya çıkardıklarını düşünüyor. Bu oyunu deneyebilmek için 17 Haziran'a kadar beklememiz gerekiyor.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Bruce Lee'nin Kızı, Ufc Hakkında Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement