İphone 6s'te Geliştirilmiş Touch Id Yer Alabilir - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6s'te Geliştirilmiş Touch Id Yer Alabilir

İphone 6s\'te Geliştirilmiş Touch Id Yer Alabilir

Dokunmatik kimlik özelliği daha iyi hale getiriliyor.

11.02.2015 10:17
Hasan Uğur Nayır - -

S modeli iPhone'lar, bir öncekinin tasarım olarak aynısı ancak özellik olarak geliştirilmiş versiyonu oldu. 6S ve 6S Plus'ta da büyük olasılıkla böyle olacak. Yani tasarım konusunda bir farklılık beklenmiyor, ama Apple'ın da ne yapacağı belli olmayabilir.


Apple'ın yeni yakışıklıları hakkında söylentiler geçtiğimiz sene başladı. Tüm hızıyla bu sene de sürüyor. Apple Insider'ın haberine göre KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, yeni iPhone'larda Touch ID sensörünün geliştirilmiş olacağını ve Apple Pay deneyimini daha iyi hale getireceğini söyledi. Diğer bir deyişle daha az okuma hatasının olacağını söyleyebiliriz.


Apple Pay yavaş yavaş diğer ülkelere gelmeye başladı. iOS 8.3'ün betası içinde Çin'de çıkacağına dair bazı kanıtlar bulundu. Bu yüzden hem yazılımsal hem de donanımsal manada Apple'ın Touch ID'yi biraz daha geliştirmesi şaşırtıcı bir durum değil. Apple'ın geçmişte aldığı patentler Touch ID üstündeki değişiklikleri işaret etmişti. Ayrıca Touch ID'de kasa kilidi şifresi özelliği de patentler arasında bulunuyor.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6s'te Geliştirilmiş Touch Id Yer Alabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement