Jackman, Son Bir Kez Daha Wolverine Dedi - Son Dakika
Teknoloji

Jackman, Son Bir Kez Daha Wolverine Dedi

Jackman, Son Bir Kez Daha Wolverine Dedi

MEN serisinde Jackman için yolun sonuna mı gelindi?

29.03.2015 13:47
Mahmut Saral - -

Ünlü aktör Hugh Jackman, Instagram'da paylaştığı yeni bir fotoğraflar hayranlarının kafalarını karıştırdı. Sizin de gördüğünüz gibi Jackman, Wolverine temalı bir fotoğraf paylaşarak altına da "Son bir kez daha Wolverine..." mesajını ekledi. Peki bu ne anlama geliyor?


Marvel'ın ünlü X-MEN serisinin sinema serüveninde en çok dikkat çeken karakterlerden bir tanesi de Wolverine. Hatta Wolverine'in bir ikinci kimlik olarak Jackman'a yapıştığını söylersek de yanılmayız.


Movieweb'te yer verilen habere göre ünlü aktör, daha önce bir açıklama yapmış ve ölene kadar Wolverine karakterini oynayabileceğini belirtmişti. Daha sonra Wolverine 3 için yaptığı açıklamada ise artık kendisi için yolun sonunun geldiğini belirtmişti. Eh, haliyle iki açıklama da pek birbiriyle uyuşmuyor.


Şimdi de aktörün paylaştığı bu fotoğraf, gerçekten Hugh Jackman ile Wolverine karakterinin yollarının ayrılmak üzere olduğunu gösteriyor olabilir ya da duyurulan Wolverine filminin haricinde son bir yeni filmden söz ediyor olabilir. Bunun cevabını da yakında göreceğiz.


Hugh Jackman, 3 Mart 2017'de vizyona girecek olan Wolverine 3 filminin başrolünde yer alıyor. Ayrıca, bu filmin öncesinde, 27 Mayıs 2016'ta vizyona girecek olan X-Men: Apocalypse filminde de rol alacağı söyleniyor, ama bu henüz netleşmiş bir bilgi değil.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Jackman, Son Bir Kez Daha Wolverine Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement