John Carmack, Oculus Rift Ekibine Dahil Oldu - Son Dakika
Teknoloji

John Carmack, Oculus Rift Ekibine Dahil Oldu

John Carmack, Oculus Rift Ekibine Dahil Oldu

Oyun dünyasının tanınan simalarından John Carmack, Oculus Rift’i geliştiren ekibe katıldı. Son zamanların en heyecanlandıran projeleri arasında yer alan Oculus Rift, hızla geliştirilmeye devam ediyor. [&hellip...

10.08.2013 14:59

Oyun dünyasının tanınan simalarından John Carmack, Oculus Rift'i geliştiren ekibe katıldı.

Son zamanların en heyecanlandıran projeleri arasında yer alan Oculus Rift, hızla geliştirilmeye devam ediyor. Oyunlardaki kamera kontrolünü kendi hareketlerimizle yapmamıza imkan tanıyan Oculus Rift ile birlikte oyunlarda çok daha eğlenceli ve başarılı bir kontrol sistemi bizleri bekliyor. Halen gelişimini sürdüren ve şu anda bile Team Fortress 2 ve Half Life 2 gibi oyunlarda başarıyla çalışan bu cihaz şu an için prototip aşamasında bulunuyor.

Geçtiğimiz gün id Software'in efsanevi kurucularından John Carmack'ı kadrosuna katan Oculus Rift ekibi, bu sayede çok daha iyi bir iş çıkarmak istiyor. Şirkete CTO (Chief Technology Officer) pozisyonunda giren Carmack'ın id Software'i bırakacağına dair dedikodular ise bugün id Software'in resmi Twitter hesabı üzerinden yalanlandı. Yani Carmack hem eski şirketindeki yerinde kalmaya devam edecek, hem de bu heyecan verici bu teknolojinin yapım ekibinde rol alacak.

Oculus Rift'in halen çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili bir bilgi bulunmadığını ise hatırlatalım.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji John Carmack, Oculus Rift Ekibine Dahil Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement