Toy Story 4 (Oyuncak Hikayesi 4) Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Toy Story 4 (Oyuncak Hikayesi 4) Geliyor

Toy Story 4 (Oyuncak Hikayesi 4) Geliyor

Oyuncakların hâlâ anlatacakları bazı hikayeler var.

10.11.2014 11:43
Mahmut Saral - -

Disney'in sevilen animasyon serisi Toy Story (Oyuncak Hikayesi) yeni bir üyeyle geri dönüyor. Şimdiye kadar sinemada 3 üyesini izlediğimiz seri, yaklaşık 2 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmiş ve yapımcılarının yüzünü güldürmüştü. Ve şimdi de 4. üyenin yolda olduğu resmen duyuruldu.


İlk üyesi yaklaşık 20 yıl önce, 1995'te vizyona giren ve dünyanın ilk bilgisayar destekli animasyon filmi olarak anılan Toy Story, 2017'de 4. üyesini bizlerle buluşturacak. Disney'den yapılan açıklamada yeni filmin John Lasseter (İlk 2 filmin yönetmeni) tarafından yönetileceği, yazanlar tarafında Rashida Jones ile Will McCormack'ın bulunacağı ve filmin 16 Haziran 2017'de vizyonda olacağı duyuruldu.


Yeni film hakkında düşüncelerini dile getiren John Lasseter, Toy Story karakterlerini çok sevdiklerini ve aileden birileri gibi olduklarını dile getirerek, üçüncü filmin harika bir hikayeyle sonuçlanmasının ardından başka bir Toy Story filmi yapmayı hiç düşünmediklerini söylüyor. Ancak ortaya güzel bir fikir çıkınca da bunu engellemek istemediklerini ve yönetmen koltuğunda da kendisinin yer alacağını ekliyor.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Toy Story 4 (Oyuncak Hikayesi 4) Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement