Yeni Sherlock Holmes Oyunu Duyuruldu - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Sherlock Holmes Oyunu Duyuruldu

Yeni Sherlock Holmes Oyunu Duyuruldu

Frogwares tarafından geliştirilen Sherlock Holmes yapımlarını, yapımın hayranları zaten çoktan biliyordur.

21.10.2015 16:31

sherlock-holmes

Frogwares tarafından geliştirilen Sherlock Holmes yapımlarını, yapımın hayranları zaten çoktan biliyordur. Bilmeyenler için Frogwares ağırlıklı olarak geliştirdiği macera oyunlarıyla dikkat çeken bir firmadır. Firma geçtiğimiz sene piyasaya sürülen Sherlock Holmes: Crimes & Punishments isimli oyunla birlikte büyük ilgi görmüştü.

Bugün ise sonunda Sherlock Holmes hayranlarını oldukça mutlu edecek bir duyuru gerçekleşti. Sherlock Holmes: The Devil's Daughter resmi olarak duyuruldu, 2016 yılının ilkbahar aylarında piyasaya sürülecek olan yapım için daha detaylı bilgilerinin Paris Games Week'de sunulması bekleniyor. Paris Games Week ise 28 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek.

PC, PS4 ve Xbox One platformları için geliştirilmekte olan yapım, elbette ki 1800'ler Londra'sında geçecek. Yapımda yapacağımız seçimler ve alacağımız kararlar yapımın genel hikayesine doğrudan etki edecek, bu sayede hikayenin ilerleyişi tamamen oyuncuya bırakılmış olacak. Ayrıca Sherlock Holmes: The Devil's Dauthter'ın açık dünya bir yapıya sahip olması bekleniyor.

Son olarak yapımla ilgili yayınlanan ilk görselleri galerimizden inceleyebilirsiniz.

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Yeni Sherlock Holmes Oyunu Duyuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement