Başakşehir'de sağanak yağıştan etkilenen bölgelerde belediye çalışmaları sürüyor - Son Dakika
Yaşam

Başakşehir'de sağanak yağıştan etkilenen bölgelerde belediye çalışmaları sürüyor

Başakşehir\'de sağanak yağıştan etkilenen bölgelerde belediye çalışmaları sürüyor

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle su basan Başakşehir'de belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, sosyal medya hesabından yapılan çalışmaları paylaştı.

28.09.2023 19:39  Güncelleme: 19:43

Sağanak yağıştan etkilenen Başakşehir'de belediye ekiplerinin çalışmaları sürüyor

İSTANBUL - İstanbul'da etkili olan yağış nedeniyle su basan ilçelerden olan Başakşehir'de belediye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu sosyal medya hesabından paylaştı.

İstanbul'da sağanak yağış bazı ilçelerde etkili oldu. Başakşehir'de de bazı ev ve iş yerlerini su basarken Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu sosyal medya hesabından görüntü paylaştı. Başkan Kartoğlu yaptığı paylaşımda belediye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, " İstanbul genelinde etkili olan sağanak nedeniyle ilçemizin bazı ana arterlerinde olumsuzluklar yaşandı. Yağışın hemen ardından ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Özellikle Toros Caddesi'nde yaptığım incelemelerde sorunun atık su giderlerinden kaynaklandığını tespit ettik. Hızlıca gerekli tedbirleri aldık. Çok kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Genel anlamda ilçemizde durumun kontrol altında olduğunu komşularımızla paylaşmak isterim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başakşehir'de sağanak yağıştan etkilenen bölgelerde belediye çalışmaları sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement