10. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

10. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası

10. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü masa tenisi takımı, 10.Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor.

24.05.2012 15:24

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü masa tenisi takımı, 10. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzon'da gerçekleştirilecek olan 10. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Süper Grup'ta 16 takım arasında mücadele edecek olan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü masa tenisi takımı, birbirinden güçlü ekipler arasında en iyi dereceye elde etmeyi hedefliyor. İstanbul Telas Lastik, Ankara Türk Telekom, İzmir Syngenta, Kocaeli Alsim Alarko, İzmir Migros, Bursa Çemtaş, İstanbul Turkcell-A,İstanbul THY-A, Kocaeli Fritolay, İstanbul İGDAŞ-A, Antalya BARO, Bursa Tabip Odası, İstanbul THY-B, Ankara MAN ve Muğla Türk Telekom takımlarının yer aldığı Süper Grup'ta tek kamu ekibi olan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü masa tenisi takımı, Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'nde çalışmalarını iddialı şekilde sürdürüyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şefi ve masa tenisi takımı oyuncusu İbrahim Yıldız, "6 ila 10 Haziran tarihlerinde Trabzon'da yapılacak olan 10. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Süper Grup'ta Malatya'yı temsil edeceğiz. Şampiyona hazırlıklarımız devam ediyor. Amacımız hem iyi derece elde etmek hem de gerek kumrumuzu gerekse de Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek" dedi.

Takım kaptanı Orhan Altay ise, şampiyona hazırlıklarının iyi geçtiğini kaydederek, "2011 yılında Antalya'nın ilçesi Kemer'de yapılan kuruluşlar arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda 54 takım arasında 5. olduk ve 1. Grup'tan Süper Grup'a yükselme başarısı elde ettik. İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı'nın da önemli destekleriyle bu sene de çok iyi hazırlandık ve 6-10 Haziran tarihlerinde Trabzon'da yapılacak olan Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye'nin en seçkin 15 takımıyla zirve mücadelesi vereceğiz. Rakiplerimiz çok güçlü. Her takımda Milli Takım'da oynamış ve halen oynamakta olan sporcular yer alıyor. Ancak bizim de gücümüz belli ve çok iyi hazırlanıyoruz. İnşallah başarılı sonuçlar alacağız" diye konuştu.

Masa tenisi sporunun Malatya'da iyi bir ivme kazandığına dikkat çeken Altay, "Masa tenisi Malatya'da oldukça yaygınlaştı. Başarılarımızda çok ciddi şekilde artmaya başladı. Malatya'nın bu spor dalında daha da büyük başarılar elde edeceğine inanıyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 10. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement