Ağaç İşleri Odası, Tahsin Babaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ağaç İşleri Odası, Tahsin Babaş'ı Ziyaret Etti

Ağaç İşleri Odası, Tahsin Babaş\'ı Ziyaret Etti

Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ergün Can ile yönetim kurulu üyeleri, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı ziyaret etti.

07.05.2014 13:13

Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ergün Can ile yönetim kurulu üyeleri, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti.

Ziyarette, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası belediye başkanlığı görevine seçilen Tahsin Babaş'a 'hayırlı olsun' temennisinde bulunan Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ergün Can, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'tan yeni sanayi sitesinin esnafın isteği doğrultusunda hızlı şekilde yapılmasını istedi. Can, Kastamonu Ahşap Fuarı için uygun bir alanının belirlenmesini de isterken, "Kastamonu'da el sanatları ve ahşap oymacılığıyla ilgilenen sanatkarların ürünlerini sergilemesi için bir konağın tahsis edilmesini de istiyoruz. Bizleri kırmayacağınızı düşünüyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, gerek yeni sanayi sitesi olsun gerekse ahşap fuar alanıyla ilgili olsun çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, "İsteklerinizi hızlandırmak için elimden geleni yapacağım" şeklinde cevap verdi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağaç İşleri Odası, Tahsin Babaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement