AK Parti Antalya Milletvekili Badak, Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Antalya Milletvekili Badak, Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Antalya Milletvekili Badak, Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Güzören köyüne bağlı Karagöl Yaylası'nda ziyaretlerde bulundu.

31.08.2012 13:20

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Güzören köyüne bağlı Karagöl Yaylası'nda ziyaretlerde bulundu.

Badak, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Belediye Başkanı Erdeniz Yavuz, Antalya İl Genel Meclisi Üyesi Ali Kurşunlu ve partililerle Karagöl Yaylası'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada vatandaşlara hitap eden Milletvekili Sadık Badak, son günlerde ülkenin huzurunu bozmak isteyenlerin olduğunu, bu gibi art niyetli kişi ve oyunlara halkın soğukkanlı davranarak kötü emellere alet olmayacaklarını söyledi.

Türkiye'nin ekonomik alanda yakaladığı başarısıyla, dünyayı etkileyen, özellikle de Avrupa ülkelerini büyük sıkıntıya sokan ekonomik krizden etkilenmediğini ifade eden Badak, bunun mevcut iktidarın siyasi başarısından kaynaklandığını kaydetti.

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya da Karagöl'deki toplantıların Kumluca için her zaman en verimli ve en demokratik toplantılardan biri olduğunu belirterek, 2000 yılından itibaren hemen hemen her yıl burada vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve sorunları konuştuklarını söyledi.

Çetinkaya, "Sizlerle Karagöl Yaylası hakkında konuşuyor, sıkıntıları paylaşıyor ve çözümleri birlikte aşama aşama uyguluyoruz. Göreve başladığımız günden bu yana Karagöl'ün hiçbir sorununa kayıtsız kalmadık. Bugüne kadar yaylamızda içme suyu kaynağı bulunması ve diğer alternatiflerin hepsini denedik. Elimizde olan alternatif, Kumluca'ya gelen içme suyunun Kumluca ait olan hakkından, Karagöl'e aktarılmasıdır" dedi.

Yeni alternatifler çıkarsa bunlara da açık olduklarını dile getiren Çetinkaya, "İl Özel İdaresince yapılan projeye göre Ömer Belen'inde bulunan şebeke noktasından dört kademeli bir sistemle Karagöl'e su ulaştırılması planlanıyor. Karagöl Yaylası'nın kanalizasyon şebekesi İl Özel İdaresi tarafından projelendirildi. Belediyemizin desteği, şebekenin yapımı aşamasında olmuştur. Kanalizasyon ile ilgili yaşanan sıkıntıyı hazır getirilip hemen kurulan paket arıtma tesisi ile çözebiliriz" diye konuştu.

Çetinkaya, Konuyu gündeme taşıyan muhalefet partilerin İl Genel Meclisi üyelerinin de eylül ayı içerisinde yapılacak meclis toplantısında içme suyu ve paket arıtma tesisine destek vererek, çevreyle ilgili duyarlılıklarını devam ettirmelerini dilediklerini kaydetti.

AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer ise yapılacak çalışmalara bugüne kadar destek verdikleri gibi bugünden sonra da vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Antalya Milletvekili Badak, Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement