AK Parti'de İl Başkanlığı Beklerken İlçe Başkanlığına Aday Gösterildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de İl Başkanlığı Beklerken İlçe Başkanlığına Aday Gösterildi

AK Parti\'de İl Başkanlığı Beklerken İlçe Başkanlığına Aday Gösterildi

AK Parti Genel Merkezi, Yunusemre İlçe Başkanlığı’nın 7 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek kongrede tek aday olarak İl Teşkilat Başkanı Zafer İkinci’yi gösterdi.

03.12.2014 18:34

AK Parti Genel Merkezi, Yunusemre İlçe Başkanlığı'nın 7 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek kongrede tek aday olarak İl Teşkilat Başkanı Zafer İkinci'yi gösterdi.

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel, AK Parti Yunus Emre İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi öncesinde düzenlediği basın toplantısıyla, AK Parti İl Başkan Aday Adayı olmak için görevinden ayrıldığını açıkladı.

AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda yapılan basın toplantısına Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi de katıldı. Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel, toplantıda 7 Aralık Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresi öncesinde AK Parti Genel Merkezi'nin Yunusemre İlçe Başkanlığı için atadığı ismi de açıkladı. Yüksel, genel merkezin önüne ilçe başkanlığı için Yunusemre İlçe Başkan Yardımcıları Serhat Çağ, Fatih Katıöz ve Murat Kışlalı isimlerinin gittiğini ancak AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Zafer İkinci ismi üzerinde karar kılındığını söyledi. Engin Yüksel, kendi rızasıyla görevinden ayrıldığını belirterek, "Kendi rızamla kendi arzumla ilçe başkalığına yeniden aday olamamaya karar verdim. Bu süre içinde bana destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ve kendilerinden haklarını helal etmelerini istiyorum." dedi. Yunusemre İlçe Başkanlığına aday gösterilen Zafer İkinci ise "Bu süreç hiç beklemediğimiz bir süreçti. Şuan şaşkınım. Benim aklımda hiçbir şekilde ilçe başkanı olabileceğim yoktu. Böyle bir tercihten habersizdik. Bizde görev istenmez verilir. Bu zamana kadar verilen hiçbir görevi sorgulamadık. Artık tek hayalim Yunusemre'de AK Parti'ye 100 bin ve üzeri üye kazandırmak. Bundan sonra da böyle davranıp AK Parti'nin bayrağını en yükseklere çıkarmak için çalışacağız." dedi. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi de Pazar günkü kongrenin şölen havasında geçeceğini belirterek, Zafer İkinci'ye başarılar diledi. İsmi Yunusemre İlçe Başkanı olarak açıklanan Zafer İkinci'nin geçtiğimiz günlerde yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, gönlünde AK Parti İl Başkanlığı'nın yattığını, ilçe başkanlığına aday adaylığının söz konusu olmadığını belirtmiş, ancak genel merkezin uygun gördüğü her görevde de çalışmaya hazır olduğunu dile getirmişti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de İl Başkanlığı Beklerken İlçe Başkanlığına Aday Gösterildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement