AK Parti'de Sosyal Medya Görüşüldü - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Sosyal Medya Görüşüldü

AK Parti\'de Sosyal Medya Görüşüldü

AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nda gerçekleşen İl Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı'nda sosyal medya konuşuldu.

13.09.2013 12:17  Güncelleme: 12:19

AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nda gerçekleşen İl Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı'nda sosyal medya konuşuldu.

İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya; AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, İl Başkanı Bülent Tüferkçi, Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Sosyal Medya İl Koordinatörü Mustafa Dinç, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, İl Yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı; Sosyal Medya Uzmanı Celal Karaman'ın hazırlamış olduğu 'Sosyal Medya'nın Gücü' adlı sunumu ile başladı. Karaman, sosyal paylaşım sitelerinden en çok kullanılan Twitter ile ilgili bir takım önemli istatistikler verdi. Celal Karaman, Twitter'in 2006 yılından beri kullanıcılara açık, 7 yaşında bir mikro blog olduğunu belirtti. Karaman, şu an dünya genelinde kullanıcı sayısı aktif kullanıcı sayısı 200 milyon ve Twitter kullanıcı sayısı bakımından 35,5 milyon ile Çin'in ilk sırada olduğunu ifade ederek, Twitter'dan günde ortalama 400 milyon tweet atıldığını dile getirdi. Twitter'a erişimin ortalama yüzde 60'ı mobil cihazlardan ve yüzde 40'ı da bilgisayar üzerinden yapıldığını aktaran Karaman, 7 yıllık Twitter'da şimdiye kadar en çok Retweet yapılan tweet ise Barack Obama'ya ait olduğunu söyledi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise yapmış olduğu konuşmalarında sosyal medyanın önemine dikkat çekerek, "Küçükten büyüğe kadar herkesin interneti iyi kullandığı ve şuanda Twitter, Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinin geleneksel medyadan daha da etkin olduğu görülmektedir. Türkiye'nin en büyük ve en çok genç üyesi olan AK Parti olarak sosyal medyayı iyi değerlendirmemiz lazım" dedi.

AK Parti Malatya İl Sosyal Medya Koordinatörü Mustafa Dinç de, "Geçtiğimiz hafta AK Parti Ankara Genel Merkezinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu başkanlığında gerçekleşen Sosyal Medya Eğitimi ve Toplantısı sonrasında il genelinde aktif olarak faaliyetlerimize başladık. Sosyal medya üzerinden yapılacak olan çalışmaların konvansiyonel medyaya göre üçüncü şahıslara daha hızlı ve daha kolay duyurabilme imkanının olduğunu ayrıca sosyal medyanın dezenformasyon aracı olarak kullanıldığında da ne kadar yanlış sonuçlar doğuracağının altını çizmek istiyorum. Bu bağlamda yapılacak her türlü çalışmanın sosyal medya aracılığı ile farklı kesimlere ulaşmasını sağlayarak daha yüksek verimler elde edilip, başta ülkemize daha sonra da partimize büyük katkılar sunacaktır" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Sosyal Medya Görüşüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement