AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç'ın Oğlu Evlendi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç'ın Oğlu Evlendi

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç\'ın Oğlu Evlendi

AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ve eşi Tahir Kılıç'ın oğulları Tuncay Kılıç, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in kıydığı nikahla Aysun Eren (Kılıç) ile dünya evine girdi.

01.10.2012 11:00

AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ve eşi Tahir Kılıç'ın oğulları Tuncay Kılıç, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in kıydığı nikahla Aysun Eren (Kılıç) ile dünya evine girdi.

Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi'nde (ŞKM) gerçekleşen nikah töreninde genç çiftlerin şahitliğini; AK Parti Gaziantep milletvekilleri Derya Bakbak ve Mehmet Erdoğan, İl Başkanı Ahmet Uzer, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekır Öztekin, Şehitkamil Belediye Başkan yardımcıları Murat Özgüler, Lebriz Keçeci Güzelbey ile Abdülcebbar Özkara yaptı.

Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin nikah töreninde çok sayıda AK Parti üyesi de hazır bulunurken, Başkan Güzelbey tarafından kıyılan nikahın ardından, Milletvekili Derya Bakbak tarafından evlilik cüzdanı genç çiftlere takdim edildi.

Genç çiftin bir ömür boyu mutlu olmasını dileyen Başkan Güzelbey, "Genç çiftlerimiz inşallah bu güzel yolculukta birbirlerini kırmadan, incitmeden hayatlarını sürdürürler. Saygı ve sevgi çerçevesi içinde birbirinizle güzel geçinmeniz dileğimle... Allah sizleri bir ömür boyu mutlu eder inşallah" dedi.

Genç çiftlerden sevgi ve saygıyı kaybetmemelerini isteyen Ahmet Uzer de, "İnşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz, birlik ve beraberlik içinde yaşarsınız. Büyüklerinize saygı ve küçüklerinize sevgi içinde inşallah vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz. Gelin hanım büyük bir ihtimalle benim baba tarafımdan akrabam. Damat bey de bizim Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanımız Hülya Kılıç hanımefendinin oğlu. Onun da ayrı bir yeri var" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından genç çift tebrikleri kabul ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç'ın Oğlu Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement