AK Parti'nin 'Cuma Programı' - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin 'Cuma Programı'

AK Parti\'nin \'Cuma Programı\'

Eskişehir'de AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen 'Cuma Programı', Erenköy Mahallesi Yunus Emre Camii'nde gerçekleştirildi.

12.04.2013 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen 'Cuma Programı', Erenköy Mahallesi Yunus Emre Camii'nde gerçekleştirildi.

Yunus Emre Camin'de kılınan 'Cuma Namazı'nın ardından cami çıkışında Odunpazarı Belediyesi tarafından cemaate yemek ikram edildi. Daha sonra AK Partililer cemaatle bir süre sohbet etti ve Erenköy Mahallesi esnafını ve kahvelerini ziyaret etti.

Program sonrasında konuşmasında Türkiye'nin neresinde olursa olsun AK Parti teşkilatlarının diriliğine şahit olduklarını söyleyen AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, "Bunun nedeni en başta Genel Başkan ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmet aşkıdır. Sayın Başbakanımız Milletine olan sevdası nedeniyle yorgunluk kelimesini kabul etmiyor. Başbakanımızdaki hizmet aşkı tüm teşkilatlarımıza da aynen sirayet etmiş durumda" dedi.

Ülkenin daha büyük atılımlar yapması için durmayacaklarını ifade eden Koca, "Bizim hala söyleyecek çok az sözümüz ama yapacak çok fazla işimiz var. Ülkemizin daha büyük atılımlar yapması için durmayacağız, yürümeyeceğiz daima koşacağız. Halkımz için, ülkemiz için bunu yapmak boynumuzun borcudur" diye konuştu.

'Cuma Programı'na AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, İl Başkanı Süleyman Reyhan, Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye ve il genel meclisi üyeleri katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin 'Cuma Programı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement