Akçakoca Fiskobirlik'ten Köylerde Bilgilendirme - Son Dakika
Yerel

Akçakoca Fiskobirlik'ten Köylerde Bilgilendirme

Akçakoca Fiskobirlik\'ten Köylerde Bilgilendirme

Fındık Tarım ve Satış Kooperafifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Akçakoca İlçe Başkanlığı, Arabacı köyünde fındık üreticileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

16.12.2016 11:09

Fındık Tarım ve Satış Kooperafifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Akçakoca İlçe Başkanlığı, Arabacı köyünde fındık üreticileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

FKB Akçakoca Başkanı Mustafa Oktay ve beraberindeki heyet, Arabacı köyü fındık üreticileriyle, FKB'nin fındık alım politikaları ile iyi tarım uygulamaları ve kaliteli fındık üretimine yönelik konuları masaya yatırdı. FKB Akçakoca Başkanı Mustafa Oktay, toplantıda Fiskobirlik olarak fındık piyasasına girdikleri yıldan itibaren peşin para ile fındık aldıklarını ve piyasa fiyatlarının aşağılara düşmemesi için mümkün olan en yüksek fiyatlarla fındık alımı yapmaya devam edeceklerini söyledi.

İyi tarım uygulamaları hakkında bilgiler veren Oktay, nizami bahçe bakımlarının nasıl olması gerektiğinden fındıkta meydana gelen hastalıklar ve zararlılarla mücadele konularında da çeşitli açıklamalar yaptı. Fiskobirlik olarak fındık alımlarının yanı sıra gübre çeşitleri ile zirai alet satışları da yaptıklarını belirten Mustafa Oktay, periyodik olarak Akçakoca'nın tüm köylerini dolaşacaklarını ve Fiskobirlik'i üreticilerin tümüne anlatacaklarını sözlerine ekledi.

Arabacı köyünde yaşayan fındık üreticileri ise, FKB yöneticilerine teşekkür ettiler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca Fiskobirlik'ten Köylerde Bilgilendirme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement