Akçalar'da Sosyal Hayat Canlanıyor - Son Dakika
Yerel

Akçalar'da Sosyal Hayat Canlanıyor

Akçalar\'da Sosyal Hayat Canlanıyor

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Akçalar Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde hizmete giren sosyal tesisleri ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

21.08.2015 15:30

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Akçalar Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde hizmete giren sosyal tesisleri ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile birlikte tesise gelerek mahalle sakinleriyle buluştu. Genç yaşlı herkesin yararlanabileceği Akçalar Sosyal Tesisi ve Halı Sahası'ında müzikten spora kadar çok sayıda faaliyet düzenlenecek. Akçalar Muhtarı Mehmet Ali Keser ile birlikte tesisi gezen Başkan Bozbey, gitar eğitimi alan öğrenciden kursun sonunda kendisine mini bir konser vermesini istedi. Akçalar sakinlerinin tesis bahçesinde aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirebileceklerini kaydeden Bozbey, "Kadınların ve erkeklerin bu alan içerisinde oturup sohbet etmelerini özledim desem yeri var. Bunu da burada gördüğüm için çok mutlu oldum. Bizler bir bütünün parçalarıyız. Onun için bu alanları hep beraber kullanmalıyız. Nasıl ki üzüntümüzü, sevincimizi beraber paylaşıyorsak bu alanları da birlikte paylaşmak zorundayız" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçalar'da Sosyal Hayat Canlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement