
Samsun Alperen Ocakları Başkanı Coşkun Arslan ve beraberindeki heyet, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, İlkadım ilçesinin şehrin en güzel
ilçelerinden biri olduğunu söyleyen Alperen Ocakları Başkanı Çoşkun
Arslan, "Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'ın üstün ve gayretli çalışmalarını yakından takip etmekteyiz. İlçesine hizmet ulaştırma noktasında Belediye Başkanımızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Alperen ocakları olarak başkanımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yaşadığı şehre hizmet eden ocakların varlık sebebinin milletin ve devletin istikbalini tayin edecek kararlı, azimli, çalışkan nesiller yetiştirmek olduğunu söyledi. Demirtaş, "Biz üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız" şeklinde konuştu. - SAMSUN
Son Dakika › Yerel › Alperenlerden Başkan Demirtaş'a Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.