Anadolu Üniversitesi Personeli Yeni Sosyal Tesislere Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Anadolu Üniversitesi Personeli Yeni Sosyal Tesislere Kavuşuyor

Anadolu Üniversitesi Personeli Yeni Sosyal Tesislere Kavuşuyor

Anadolu Üniversitesi, bu yıl başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında personeline yönelik yeni sosyal tesisleri de kullanıma açmaya başladı.

03.10.2016 16:34

Anadolu Üniversitesi, bu yıl başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında personeline yönelik yeni sosyal tesisleri de kullanıma açmaya başladı.

Japon Bahçesi bünyesinde hizmete giren personel çay bahçesini, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Adnan Özcan, Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, Prof. Dr. Aydın Aybar ve Prof. Dr. Yücel Güney ile öğle arasında ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, kampüslerde yakın dönemde hizmete giren ve girecek olan tesisler hakkında da bilgi verdi. Üniversitesinin her iki kampüsünde yürütülen altyapı çalışmalarıyla birlikte tüm personelin dinlenebileceği sosyal tesislerin de sayısını artırmaya çalıştıklarını belirten Prof. Dr. Naci Gündoğan, "İki Eylül Kampüsümüzdeki çalışmalarımızı tamamlayarak yeni çay bahçelerini personelimizin hizmetine açtık. Yunus Emre Kampüsümüzde ise özellikle Anadolu Konuk Evi'nin çay bahçesi öğle aralarında çok yoğun oluyordu ve bu yüzden personelimizin öğle aralarında dinlenebilecekleri yeni mekanlara ihtiyaç vardı. Bu kapsamda Japon Bahçesi'nde kısmi bir düzenleme yaptık. Önümüzdeki yıl daha büyük bir düzenleme yapacağız. Bu sayede Japon Bahçesi'nin tamamını herkesin her an dinlenebileceği, gezebileceği bir park haline getireceğiz" dedi.

Rektör Gündoğan'dan personele Memur Lokali müjdesi

Japon Bahçesi'nde hizmete açılan çay bahçesinin havuz kenarında tüm personele hizmet verebilecek bir mekan haline getirildiğini dile getiren Prof. Dr. Gündoğan, önümüzdeki günlerde hizmete girmesi beklenen Memur Lokali'nin de müjdesini verdi. Üniversite tarafından hizmete açılan sosyal tesislerin yanı sıra önümüzdeki dönemlerde özel işletmeler tarafından da yeni mekanların üniversiteye kazandırılacağını ifade eden Rektör Gündoğan, şöyle devam etti:

"Ekim ayı itibariyle üniversitemiz, personelimizin dinlenebileceği ve nefes alabileceği pek çok mekana kavuşacak. Bugün ziyaret ettiğimiz personel çay bahçesi de bunlardan birisi. Burayı kış aylarında da açık tutmaya çalışacağız. Bu mekanın, ormanın içeresinde olması sebebiyle güzel bir doğası var. Artık bütün çalışanlarımızı, öğle tatillerini rahatlıkla değerlendirebilmeleri için buraya bekliyoruz." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Üniversitesi Personeli Yeni Sosyal Tesislere Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement