Anaokulu Öğrencilerine Trafik Haftası Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Anaokulu Öğrencilerine Trafik Haftası Ziyareti

Anaokulu Öğrencilerine Trafik Haftası Ziyareti

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği görevlileri, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında anaokulu öğrencileri ziyaret etti.

07.05.2014 13:30

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği görevlileri, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında anaokulu öğrencileri ziyaret etti.

Sırasıyla Bozüyük Anaokulu, Cumhuriyet ve Atatürk anaokulları ziyaret edilerek öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amir Vekili Başkomiser Ercan Karataş ve Toplum Destekli Polis Şubesi ekiplerinin yer aldığı ziyaretlerde, anaokulu öğrencilerinin trafik konusunda erken yaşlardan itibaren bilinçlendirilmesinin amaçlandığı kaydedildi. Ana okulu öğrencileri polis amcalarından aldıkları hediyelerle mutlu olurken fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler. Aynı zamanda trafik konusunda merak ettikleri soruları sorma fırsatı da bulan minikler, araç ve yaya trafiği konusunda bilinmesi gereken temel kuralları öğrenmiş oldular. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anaokulu Öğrencilerine Trafik Haftası Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement