Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Avcı, Şehit Ailesinin 650 Metrelik Yolunun Yapılmamasına Tepki Gösterdi - Son Dakika
Yerel

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Avcı, Şehit Ailesinin 650 Metrelik Yolunun Yapılmamasına Tepki Gösterdi

Samsun Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Tiryakioğlu Mahallesi’nde yaşayan şehit ailesinin 650 metrelik yolunu asfaltlanmadığını belirterek, AKP’li Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e tepki gösterdi. Avcı, "Vatanı için şehit olmuş, bir ailenin yolunu neye göre, niçin çimento mu yok, para mı yok, hava şartları mı uygun değil? Neden hala daha yapmadığınızı Sayın Cumhurbaşkanımıza, Samsun kamuoyuna açıklamanızı istirham ediyorum" dedi.

20.01.2023 10:50  Güncelleme: 10:58

MEHMET REBİİ ÖZDEMİR

Samsun Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Tiryakioğlu Mahallesi'nde yaşayan şehit ailesinin 650 metrelik yolunu asfaltlanmadığını belirterek, AKP'li Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e tepki gösterdi. Avcı, "Vatanı için şehit olmuş, bir ailenin yolunu neye göre, niçin çimento mu yok, para mı yok, hava şartları mı uygun değil? Neden hala daha yapmadığınızı Sayın Cumhurbaşkanımıza, Samsun kamuoyuna açıklamanızı istirham ediyorum" dedi.

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Ayvacık ilçesi Tiryakioğlu Mahallesi'nde ikamet eden şehit ailesinin 650 metrelik yolunu yapmadığını belirterek, konuyla ilgili açıklama yaptı. Avcı, şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beye Samsun'un Ayvacık ilçesinden sesleniyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız, bundan takriben 2 ay önce, şehidimizin ailesinin Samsun Ayvacık ilçesi Tiryakioğlu Mahallesi'ndeki 650 metrelik yolunu gündeme getirdik. Ancak ne yazıktır ki, bu ülke için, bu vatan için bayrak için, ezan için canını vermiş olan şehidimizi 650 metrelik yolu Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından gündeme dahi alınmamıştır.

"MAKAM ARABASINA GELİNCE PARA VAR"

"Meclis'te de bu konuyu İYİ Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Erhan Usta Samsun Valimize gündemine alarak arz etmiştir. Buna rağmen yine şehit ailesinin yolu yapılmamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız, bütün tasarruf genelgelerine uyulmasını sitayişle her defasında bizlere öneren, bizleri bu konuda aydınlatmanıza rağmen, şehit ailemizin 650 metre yoluna asfalt ve beton dökmeyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız kendi altına 7,5 trilyonluk makam aracı almıştır. Bir daha tekrar ediyorum şehit ailesinin 650 metre yoluna beton ve asfalt parası bulamayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir beyefendiye buradan sesleniyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza zatıalinizi şikayet ediyorum. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, vatanı için şehit olmuş, bir ailenin yolunu neye göre, niçin çimento mu yok, para mı yok, hava şartları mı uygun değil? Neden hala daha yapmadığınızı Sayın Cumhurbaşkanımıza, Samsun kamuoyuna açıklamanızı istirham ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza da bu tasarruf genelgesine uymadığınız için zatıalinizi şikayet ediyorum."

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Avcı, Şehit Ailesinin 650 Metrelik Yolunun Yapılmamasına Tepki Gösterdi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Avcı, Şehit Ailesinin 650 Metrelik Yolunun Yapılmamasına Tepki Gösterdi - Son Dakika


Advertisement