Ayvalık'ta Kurban Bayramında Mehmetçik, Hastalar, Mahkûmlar ve Yaşlılar Unutulmadı - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Kurban Bayramında Mehmetçik, Hastalar, Mahkûmlar ve Yaşlılar Unutulmadı

Ayvalık\'ta Kurban Bayramında Mehmetçik, Hastalar, Mahkûmlar ve Yaşlılar Unutulmadı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, protokolün Kurban Bayramı bayramlaşma törenlerine katılım yoğun oldu.

14.09.2016 11:29

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, protokolün Kurban Bayramı bayramlaşma törenlerine katılım yoğun oldu.

Ayvalık'ta, Kurban Bayramı kutlamaları bayramın ikinci günü Garnizon Komutanlığı'na yönelik gerçekleşen ziyaretle başladı. Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı'nın yanı sıra Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, İlçe Emniyet Müdürü Fikret Bakır, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özay Dörttepe, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu, İlçe Müftü Vekili ve Gömeç Müftüsü İsmail Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Toker ve sivil toplum örgütleri temsilcileri, protokol üyelerinin katıldığı ziyaretler samimi bir havada gerçekleşti.

Her yıl olduğu gibi gittiği kurumlara tatlısını beraberinde götüren protokol üyeleri; ilk durağı olan Garnizon Komutanlığı bünyesindeki Aliçetinkaya Gaziler Rehabilitasyon Merkezi'nde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Samimi bayram sohbetlerinin yapıldığı Garnizon Komutanlığı ziyaretinin ardından Ayvalık Devlet Hastanesi'ne geçen Kaymakam Nazlı'nın öncülüğündeki ilçe protokolü burada da personel, hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaştı ve yatan hastalara küçük hediyeler sundu.

Hastane ziyaretinin ardından cezaevine geçen protokol, cezaevindeki hükümlülerle personel ile bayramlaşmayı da ihmal etmedi. Protokol, buradan cezaevine geçerek burada da cezaevi personeli ile hükümlülerin bayramını kutladı. Geçmiş yılların dışında bu yıl ziyaret programına Ayvalık İtfaiye Amirliği'ni de ekleyen heyet, nöbet tutan itfaiye erleriyle bayramlaştı ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Ayvalık'taki ilçe protokolünün bayramlaşma ziyaretlerinin son durağı ise Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Emniyet Müdürlüğü'nün ilçe merkezindeki lokalinde gerçekleşen ziyarette; bayramda görev başında bulunan polis memurlarıyla bayramlaşıldı.

Bayramlaşma programının ardından Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Ayvalık'ta her bayram birlik ve beraberlik içinde kutlanıyor. 4 gün boyunca resmi ziyaretlerimizin yanı sıra büyüklerimize, şehitlerimize, gazilerimize ziyaretlerde bulunuyoruz. Bayramlarda halkla daha çok buluşuyoruz. Ayvalık geleneklerine sahip çıkmaktadır. Bu ziyaretlerimizi çok önemsiyorum. Ailenizle, sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi ve bu bayramın ülkemize huzur getirmesini diliyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Kurban Bayramında Mehmetçik, Hastalar, Mahkûmlar ve Yaşlılar Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement