Badminton'un İl Birincileri Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Badminton'un İl Birincileri Belli Oldu

Badminton\'un İl Birincileri Belli Oldu

Badminton Düzce İl Temsilciliği ile Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Badminton Düzce İl Birinciliği müsabakaları Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi.

20.01.2014 12:10

Badminton Düzce İl Temsilciliği ile Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Badminton Düzce İl Birinciliği müsabakaları Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi. Dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

Badminton Düzce İl birinciliği müsabakaları sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Badminton İl temsilciğinin düzenlediği il birinciliği müsabakalarına 169 sporcu katıldı. Minik Kızlar kategorisinde Sedanur Deniz birinci olurken Kübra Çiçek ikinci, Azelya Salmak ve İpek Duru Bilgili üçüncü sırayı paylaştı. Minik Erkeklerde Mete Yılmaz birinci, Efecan Uri ikinci, İlker Azizışık ve Alican Batun Doğan üçüncü sırada kendilerine yer buldu.

Yıldız Kızlar kategorisinde Tuba Nemutlu birinci, Şevval Çetin ikinci, Büşra ve Betül Civelek üçüncü sıra yer alarak madalya almaya hak kazandı. Yıldız Erkeklerde Eren Genç birinci, Akif Arpaca, ikinci, üçüncülük ise Mertcan Biriktir ile Oğuzhan Aydın arasında paylaşıldı.

Küçük Kızlar kategorisinde ise Edanur Deniz birinci, Ceren Sübekçi ikinci, Çiğdem Demirkol ve Beyza Özen üçüncü oldu. Küçük Erkeklerde Umut Ersoy birinci, H. İbrahim Kurt ikinci ve Yunus Emre Sadak ile Erdem Çakmak üçüncü oldu.

Badminton İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cahit Demir ve antrenörler takdim etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Badminton'un İl Birincileri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement