Bağlar'da HDP Seçim Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Bağlar'da HDP Seçim Çalışmaları Sürüyor

Bağlar\'da HDP Seçim Çalışmaları Sürüyor

HDP Diyarbakır Milletvekili Adayı Feleknas Uca, Bağlar'a bağlı Yunus Emre Mahallesi'ndeki semt pazarı esnafını ziyaret etti.

21.05.2015 15:58

HDP Diyarbakır Milletvekili Adayı Feleknas Uca, Bağlar'a bağlı Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan semt pazarı esnafını ziyaret etti. Esnaf ve yurttaşlarla sohbet eden Uca'ya Avusturalya'dan HDP seçim çalışmalarına katılmak için Diyarbakır'a gelen Nazife Zengin, DBP ve HDP ilçe yöneticileri eşlik etti. Avusturalya'da oyunu kullandıktan sonra seçim çalışmaları için Diyarbakır'a gelen Nazife Zengin yurttaşların takdirini topladı. Zengin, yurttaşlarla yaptığı konuşma da bu seçimin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

'Bu Seçim Halkımız İçin Çok Önemli'

Kayıtlı seçmen sayısının yaklaşık 107 bin olduğu Avusturalya'da HDP kitlesinde büyük bir heyecan olduğunu vurgulayan Zengin, Halk olarak çok acılar yaşadıklarını belirterek, "Biz artık bu acıları tekrar yaşamak istemiyoruz, herkes sandığın başına bu düşünceyle gitsin" dedi. Seçim bitene kadar Türkiye'de HDP için çalışacağını ifade eden Zengin, "Bu seçim halkımız için çok önemli bir seçimdir. Avrupa'da bulunan yurttaşlarımız oyunu kullandıktan sonra seçim çalışmaları için Türkiye'ye gelmelidirler" duyurusunda bulundu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bağlar'da HDP Seçim Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement