Başkan Bozkuş Seçmenleriyle Kucaklaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Bozkuş Seçmenleriyle Kucaklaştı

Başkan Bozkuş Seçmenleriyle Kucaklaştı

Kars AK Parti Seçim Bürosu’nun açılışı davul-zurna eşliğinde çok sayıda Karslının katılımıyla açıldı.

11.01.2014 14:09

Kars AK Parti Seçim Bürosu'nun açılışı davul-zurna eşliğinde çok sayıda Karslının katılımıyla açıldı.

AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis ve parti yönetimi ile birlikte seçim bürosuna gelen Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, burada davul-zurna eşliğinde çok sayıda Karslı tarafından karşılandı.

Seçim bürosuna geçen ve herkes ile tek tek tokalaşan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, yaptığı konuşmada, devam eden projelerinin tamamlanması için göreve yeniden talip olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Karslıların iktidarın, merkezi hükümetin gücünden yana olduğunu söyledi.

Bozkuş, "Diğer parti adayları ile birlikte Kars'ın yerel anlamda sorunlarını çözmek için bu süreç içerisinde demokratik ortamda, hukuk ilkelerine bağlı olarak mücadele edeceğiz. ve bunun sonucunu da saygı değer Kars halkı belirleyecek. Kars halkının tercihleriyle, teveccühleriyle diğer adaylarda dahil birimizi tercih edecekler. Ben sonucun şimdiden ilimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

"BİZ GÜVENDEN, HUZURDAN YANAYIZ"

Tekrar aday olmamın bazı gerekçeleri ve nedenleri vardır diyen Bozkuş, "Biz güvenden, huzurdan yanayız. Birinci önceliğimiz bu, parti olarak güven ve huzurdan yanayız. Başlattığımız projeler belli bir aşamaya gelmiştir. Bunları tamamlamamız lazım. Hepinizin bildiği gibi iktidar partisinin özellikle yerel yönetimlerde, yereldeki sorunların çözülmesi için üretilen projelerin hayata geçirilmesinde muhakkak önemli kaynağa ihtiyaç vardır. İşte bizde diyoruz ki, Karslılar olarak muhakkak iktidar partisinin, özellikle merkezi hükümetimizin desteğinden yoksun kalmayalım. Muhakkak diğer partilerin belediyelerine de yardımcı oluyorlar ama biz iktidar partisinin özellikle gücünden kuvvetinden ilimize gelen destekten sonuna kadar faydalanmak istiyoruz. Bu anlam içerisinde AK Parti, dolayısıyla sizlerinde destekleriyle, sizlerinde tercihleriyle biz bugüne kadar başlatmış olduğumuz projelerden özellikle alt yapı üste yapı sorunlarını ele aldık. Bunlar derlenip toparlanıp belli bir aşamaya geldikten sonra her Karslının ekonomisine ciddi anlamda katkılar sunacak projeleri hayata geçirmek için tekrar aday oldum. Bu projeleri halkımıza anlatacağız ve tekrar bir beş yıl Karslıdan desteklerini isteyeceğiz" diye konuştu.

"ÇOK DEĞERLİ KARS HALKI YİNE SAĞ DUYULU DAVRANACAKTIR"

Daha sonra söz alan AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, bu seçimde de belediye başkanlığını kimseye vermeye niyetlerinin olmadığına dikkat çekti.

İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, "Bugün burada 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin startını vermiş bulunuyoruz. Ben bütün siyasi partilere başarılar diliyorum. Biz tabiiki AK Parti olarak centilmenliği hiçbir zaman elden bırakmayacağız. Biz büyük bir partiyiz. Bize de yakışan budur. Bunu unutmayacağız. Seçim meydanlarını dolaşırken, hizmetlerimizi anlatacağız. İktidarımızın gücünü anlatacağız. Yaptıklarımızı anlatacağız. Yapacaklarımızı anlatacağız. Ama hiçbir zaman diğer partili arkadaşlarımızı kırmayacağız eleştirmeyeceğiz. Bu duygu ile hareket edeceğiz. Tahrikler olabilir ama bunlara hiçbir zaman prim vermeyeceğiz. AK Parti olarak iki dönemdir Kars belediye başkanlığını yürütüyoruz. Bu dönemde belediye başkanlığını kimseye vermek niyetinde değiliz. Yine AK Parti olarak belediye başkanlığını alacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Hiç kimse heveslenmesin. Çok değerli Kars halkı yine sağ duyulu davranacaktır. Yine haktan hukuktan yana davranacaktır. Doğru olanı yapacaktır. Doğru olanın AK Parti olduğunu Kars halkı gayet iyi biliyor" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve beraberindekiler, seçim bürosuna akın eden Karslıları kucakladılar. Karslılarla sohbet eden Bozkuş ile Erdoğdu, Karslıların gücünü alarak Kars'ın gelişmesinde önemli adımlar atacaklarını kaydettiler. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bozkuş Seçmenleriyle Kucaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement