Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig

Kozlu Belediyespor takımı, İnegöl Gençlergüsüspor maçını değerlendirdi.

04.11.2013 16:18

Kozlu Belediyespor takımı, İnegöl Gençlergüsüspor maçını değerlendirdi.

İnegöl Gençlergüsüspor maçı sonrasında değerlendirmede bulunan Kozlu Belediyespor Futbolcusu Gökhan Dereli, "Bizim için çok önemli bir maçtı. İki haftadır puan kayıpları yaşamıştık. Yukardan kopmamız için, güvenimizin gelmesi için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Çok zor bir maç oldu. Ama üç puanı almasını bildik. Bundan sonra bizim için daha iyi olacak. Bizim hedefimiz ilk iki de olmak. Bunu başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

Ardından konuşma yapan Futbolcu Ali Cemal, "İki maçtır çok kötü gidiyorduk. İki maçta mağlup olduk. Hedeflerimizde, planlarımızda o ama biraz böyle dengemiz bozuldu açıkçası. O yüzden bu maç bizim için bir çıkış maçıydı. Bütün arkadaşlarımın ayaklarına sağlık diyorum. Güzel maç oldu galip geldik" diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Futbolcu Ali Katırcı, "Baştan sona üstün olduğumuz bir maç diyebilirim. Üzerimizde bir iki haftadır kazanamamanın verdiği bir stres vardı. Güzel oynadığımızı düşünüyorum baştan sona. Bütün takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Güzel bir maç oldu. Bundan sonra inşallah çıkışa geçeceğiz bu maçtan sonra. Daha iyi bir Kozluspor izlettireceğiz. Yeter ki, bu seyirci gelsin bize inansın. Bundan sonra işimiz daha güzel olacak inşallah" şeklinde konuştu.

Ardından konuşma yapan Futbolcu Doğan Takıl, "İki haftadır kötü sonuçlar alıyoruz. Bize yakışmayan topları oynuyoruz. Ama işte zamanla bazı kendi hatalarımızdan, bireysel hatalarımızdan gol yedik. Çok güzel bir galibiyet aldık. İleride daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Yavaş yavaş, basamak basamak. Bundan sonraki maçlar için geçerli onlar. Ben mağlubiyete katlanamıyorum, dayanamıyorum. Bununda böyle bir şey olduğunu düşüyorum. Goller belli zaten birini belimle attım, birini dizimle attım. Buda şans olsun o kadar da" dedi.

İnegöl Gençlergüsüspor maçı sonrasında değerlendirmede bulunan Kozlu Belediyespor Antrenörü Bülent Öztürk ise, "Bizim tek sıkıntımız önde çoğalamamaktı. İki müsabakayı böyle kaybettik. Biraz daha koşan bir takım tercih ettik. Tercihimizi de doğru yaptığımızı zannediyorum. İlkyarıda iyi top oynamamıza rağmen yine önde çoğalamamakla alakalı gol sıkıntısı yaşadık, yaşamadık değil. İkinci yarıda şanssız bir gol yedik. Ondan sonra kazanmasını bildik. Kazandığımız için gerçekten mutluyuz. Gerçekten buna ihtiyacımız vardı. Oyuncularımı gerçekten gönülden tebrik ediyorum. İstediğim şeyleri yaptılar. Oyuncularımın hepsi yürekten oynadılar. Bu galibiyet bizim için çok iyi oldu, iyi bir moral oldu. Bir dahaki hafta Suadiye maçımız var. Çıkış bize gerekliydi. Bunu da sağladık. İnşallah devamı da gelecektir. Doğan gibi bir oyuncumuzun olması önemli. Hava hakimiyeti var. Gerçekten iyi bir oyuncu. Doğan gibi bir oyuncumuz olduğu içinde şanslıyız" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement