Btso'daki Meclis ve Komite Seçimleri - Son Dakika
Yerel

Btso'daki Meclis ve Komite Seçimleri

Btso\'daki Meclis ve Komite Seçimleri

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı ve başkan adayı İlhan Parseker, "BTSO'nun, 35 bini aşkın üyesiyle Bursa'nın ortak fayda gücü olmaya güçlenerek devam etmesi temel hedefimizdir" dedi."çeşitli ayrıştırmalara rağmen huzur ve güven"...

08.05.2013 14:15

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı ve başkan adayı İlhan Parseker, "BTSO'nun, 35 bini aşkın üyesiyle Bursa'nın ortak fayda gücü olmaya güçlenerek devam etmesi temel hedefimizdir" dedi.

Parseker, odadaki meclis ve komite seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada,

"çeşitli ayrıştırmalara rağmen huzur ve güven içinde bir seçim geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını" kaydetti.

BTSO'nun 124 yıllık geçmişinin bulunduğunu vurgulayan Parseker, bu geleneğin mirasçıları olarak sanayi ve ticaret erbabına hizmet etmeyi amaçladıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Seçim süreci boyunca, çalışmalarıyla katılımcı bir BTSO seçimi gerçekleşmesini sağlayan, tüm komite ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Yüzde 55 oranındaki meclis çoğunluğumuzda, başarımızın mimarı olan meclis ve komite üyelerimizle önümüzdeki dönemde başarılı hizmetler yapacağımıza inancımız tamdır. BTSO'nun, 35 bini aşkın üyesiyle Bursa'nın ortak fayda gücü olmaya güçlenerek devam etmesi temel hedefimizdir."

Parseker, yeni dönemin tüm Bursa'ya hayırlı olmasını diledi. - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Btso'daki Meclis ve Komite Seçimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement