Bulgur Sektörü Gaziantep'te Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Bulgur Sektörü Gaziantep'te Buluşuyor

Bulgur Sektörü Gaziantep\'te Buluşuyor

Bulgur Sanayicileri Derneği (BULSAD) Başkanı İbrahim Sarı, Gaziantep'te bulgur sektörünü bir araya getirecek olan toplantının sektör için önemli olduğunu söyledi.

20.11.2012 17:59

Bulgur Sanayicileri Derneği (BULSAD) Başkanı İbrahim Sarı, Gaziantep'te bulgur sektörünü bir araya getirecek olan toplantının sektör için önemli olduğunu söyledi.

Başkan Sarı yaptığı açıklamada, sağlıksız beslenmenin önemli bir sorun haline geldiğini belirterek, "Son yıllarda dünyada baş gösteren gıda terörü sağlıksız beslenme, toplumların en önemli sorunu haline gelmiştir. Bizler Bulgur Sanayicileri Derneği olarak bulgurun sağlıklı beslenmedeki yerini topluma anlatmak istiyoruz. 'Bulgur üretiminde kalite alt yapısının güçlendirilmesi ve bulgur tanıtımının yapılarak tüketimin artırılması' projesi kapsamında, 22 Kasım 2012 tarihinde Gaziantep Ticaret Borsası konferans salonunda ülkemizde faaliyet gösteren tüm bulgur üreticilerinin katılımıyla 'Bulgur ortak akıl ve güç birliği' toplantısı düzenleyeceğiz. Gaziantep Ticaret Borsası, İpekyolu Kalkınma Ajansı, Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü ve Bulgur Sanayicileri Derneği'nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu toplantıya; akademisyenler, diyetisyenler ve bulgur duayenlerinin katılımıyla, ülkemizin dört bir yanından gelen bulgur sanayicilerimizle görüş alışverişinde bulunarak, bulgurun toplumda sağlıklı beslenmeye katkılarını anlatmak, dünyaya bulguru tanıtmak ve sevdirmek istiyoruz. Tabi 2023 yılı ihracat hedeflerine katkı sağlamak, sektörümüzün sorunlarına çözüm üretmek gibi konular da bu toplantıda görüşülecek" ifadelerini kaydetti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulgur Sektörü Gaziantep'te Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement