Bursagaz Çalışanları İstanbul'da Stres Attı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Bursagaz Çalışanları İstanbul'da Stres Attı

Bursagaz Çalışanları İstanbul\'da Stres Attı
20.06.2012 14:45

Bursagaz çalışanları İstanbul'da stres attı.

Bursagaz çalışanları İstanbul'da stres attı.

Bursagaz çalışanları düzenlenen İstanbul gezisinde tarihi yerleri gezmenin yanı sıra özel bir tekneyle yapılan boğaz turunun da keyfini çıkardı. Geziye, Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, birim müdürleri ve şirket çalışanları olmak üzere 210 kişi katıldı. Bursagaz çalışanlarının İstanbul gezisindeki ilk rotası Türkiye'nin tarihi ve turistik yerleri arasında bulunan Topkapı Sarayı oldu. Topkapı Sarayı'nda bulunan Konyalı Restaurant'ta eşsiz deniz manzarasıyla öğle yemeği yiyen Bursagaz ailesi, yemeğin ardından rehber eşliğinde Topkapı Sarayı'nı gezdi. Daha sonra Ayasofya Camii'ne geçen Bursagaz çalışanları Sultanahmet Camii, Yerebatan ve Bindirbirek Sarnıcı'nı da gezip detaylı bilgi edindiler. Muhteşem boğaz manzarası eşliğinde akşam yemeği yiyen Bursagaz çalışanları, dört saat boyunca boğaz gezintisi yapmanın keyfini sürdü.

İstanbul'un eşsiz doğa manzarası ve güzellikleri içerisinde gezinin tadını çıkaran Bursagaz çalışanları yetkililere ve gezinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Güzel bir günün ardından feribot ile Bursa'ya dönen Bursagaz ailesi, hafızalardan silinmeyecek anılarla günü tamamladı.

Ahmet Hakan Tola, "Bursagaz olarak müşterilerimize hep beraber en iyi hizmeti vermenin çabasındayız. Çalışanlarımızın gayretleri ile bunun güzel sonuçlarını görüyoruz. Bu yüzden Bursagaz'a hizmet veren tüm arkadaşlarımız her şeyin en iyisine layık" dedi.

(YS)

20.06.2012 14: 24: 41

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursagaz Çalışanları İstanbul'da Stres Attı - Son Dakika


Advertisement