Camili Selçukbey Ortaokulu Atletizim Takımından Adapazarı Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Camili Selçukbey Ortaokulu Atletizim Takımından Adapazarı Belediyesine Ziyaret

Camili Selçukbey Ortaokulu Atletizim Takımından Adapazarı Belediyesine Ziyaret

Camili Selçukbey Ortaokulu Puanlı Atletizm takımı, Okul Müdürü Abuzer Polat ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Tiflis ve Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik ile birlikte Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer’i ziyaret etti.

17.05.2016 14:45

Camili Selçukbey Ortaokulu Puanlı Atletizm takımı, Okul Müdürü Abuzer Polat ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Tiflis ve Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik ile birlikte Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer'i ziyaret etti.

Okullar arası puanlı Atletizm müsabakalarında takım olarak derece alan Selçukbey Ortaokulu, 4-5 Haziran tarihleri arasında Ankara'da yapılacak Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılacak. Atletizm Şampiyonasına katılmaya hazırlanan öğrenciler Başkan Yardımcısı Sezer'i ziyaret ederek, aldıkları kupayla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Öğrencilerin başarılarını tebrik eden Başkan Yardımcısı Sezer, sporla ilgilenmelerinin onlar için bir avantaj olduğunu ifade ederek hayatlarının her aşamasında spora mutlaka yer ayırmalarını istedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Camili Selçukbey Ortaokulu Atletizim Takımından Adapazarı Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement