Çayırova ve Yenimahalle Ortaokulları İçin Protokol Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çayırova ve Yenimahalle Ortaokulları İçin Protokol Yapıldı

Çayırova ve Yenimahalle Ortaokulları İçin Protokol Yapıldı

Çayırova Belediyesi tarafından yaptırılacak projesi tamamlanmış ve ihale sürecinde olan 32 derslikli Çayırova Ortaokulu ile Çayırova Belediyesi tarafından yapımı tamamlanıp hizmete hazır hale getirilen 38 derslikli Yenimahalle İlkokulu’nun protokol imza töreni, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

03.07.2015 14:15

Çayırova Belediyesi tarafından yaptırılacak projesi tamamlanmış ve ihale sürecinde olan 32 derslikli Çayırova Ortaokulu ile Çayırova Belediyesi tarafından yapımı tamamlanıp hizmete hazır hale getirilen 38 derslikli Yenimahalle İlkokulu'nun protokol imza töreni, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Makam Toplantı Salonu'nda gerçekleşen törene; Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci katıldı. Çayırova Ortaokulu ve Yenimahalle İlkokulunun hayırlı olması temennisiyle Protokolünün imzalanmasının ardından protokol üyeleri günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

Çayırova Belediyesi tarafından yaptırılacak projesi tamamlanmış ve ihale sürecinde olan Çayırova Ortaokulu 32 derslikli, 960 öğrenci kapasitesiyle, 6 laboratuvar, 1 kütüphane, 1 rehberlik odası, 2 anasınıfı, 4 idari oda, 1 öğretmenler odası, 1 konferans salonu, 1 toplantı salonu, 1 beden eğitimi salonu,2 zümre odası ve 3 arşiv olmak üzere toplam 7 bin 376 metrekare inşaat alanı ve 7 buçuk milyon TL proje bedeli ile yapımının ele alınması planlandı. Yenimahalle İlkokulu 7 bin 487 metrekare toplam inşaat alanı, 7 milyon 127 bin 995 TL proje bedeli ile 38 derslik, 1140 öğrenci kapasitesiyle, 6 laboratuvar, 1 kütüphane, 2 rehberlik odası, 2 anasınıfı, 4 idari oda, 1 öğretmenler odası, 1 konferans salonu, 1 toplantı salonu, 1 beden eğitimi salonu, 2 zümre odası ve 3 arşivle hizmet verilmesi kararlaştırıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çayırova ve Yenimahalle Ortaokulları İçin Protokol Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement