Cbü Yüksek Öğrenim Vakfı Yönetiminden Vali Bektaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Cbü Yüksek Öğrenim Vakfı Yönetiminden Vali Bektaş'a Ziyaret

Cbü Yüksek Öğrenim Vakfı Yönetiminden Vali Bektaş\'a Ziyaret

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yüksek Öğrenim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda eski Çevre Bakanı Rıza Akçalı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

25.08.2015 17:03

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yüksek Öğrenim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda eski Çevre Bakanı Rıza Akçalı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret etti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yüksek Öğrenim Vakfı'nın 19 Ocak 1993 yılında kurulduğunu belirten Başkan Rıza Akçalı, "Vakfın amacı, Manisa ilinde kurulmuş olan yükseköğrenim kurum ve kuruluşlarına yardımcı olmak ve onları desteklemektir. Vakfımız, bu amaçla, yükseköğrenim için araç gereç temin eder. Üniversite öğretim elemanlarının yurt içi ve yurt dışı ihtiyaçlarını karşılar. Öğrencilerine burslar verir. Bilimsel ve mesleki araştırmaları destekler. Kütüphane açıp, spor ve sosyal tesislerini kurarak destekler. Yurtiçi ve yurt dışıyla ilgili kuruluşlar ile işbirliği yapar. Bu faaliyetler için maddi destek arar" dedi.

Vakfın, kuruluşundan 1998 yılına kadar üniversitenin yapısının tamamlanması ve ihtiyaçların belirlenmesi sürecinde normal faaliyet çerçevesi içinde kaldığını belirten Başkan Akçalı, "Manisa CBÜ Yüksek Öğrenim Vakfı, vali, belediye başkanı, emniyet müdürü, defterdar, müftü, sağlık müdürü, ticaret odası başkanı, esnaf ve sanatkarlar odası başkanı, ticaret borsası başkanı, ziraat odası başkanı, sanayi bölge müdürü, baro başkanı ve mimarlar odası başkanı ile Manisa'nın esnafından seçilmiş üyelerin katılımı ile oluşmaktadır" şeklinde konuştu.

Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Yaptıkları işin yüce bir iş olduğunu belirten Vali Bektaş, çalışmalarında başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cbü Yüksek Öğrenim Vakfı Yönetiminden Vali Bektaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement