Chpli Sesli'ye Devlet Tecrübeli Destek - Son Dakika
Yerel

Chpli Sesli'ye Devlet Tecrübeli Destek

Chpli Sesli\'ye Devlet Tecrübeli Destek

CHP Bayındır Belediye Başkan Adayı Doktor Ufuk Sesli'ye, son dakikada sağlık nedeniyle aday adaylığından çekilen CHP'li emekli vali yardımcısı Ardahan Totuk'tan destek geldi.

19.02.2014 15:19

CHP Bayındır Belediye Başkan Adayı Doktor Ufuk Sesli'ye, son dakikada sağlık nedeniyle aday adaylığından çekilen CHP'li emekli vali yardımcısı Ardahan Totuk'tan destek geldi. Ayağındaki rahatsızlıktan kurtulur kurtulmaz memleketi Bayındır'a gelerek partidaşı Sesli'ye omuz veren Totuk, "Ufuk kardeşimin Bayındır'ı sırtlayacağından eminim. Kendisi sağlık alanındaki başarısını Bayındır'ı yönetirken de gösterecek ve Bayındırlıların sevgilisi olacaktır" dedi.

Ardahan Totuk'un devlet tecrübesine son derece inandığını ve desteğinin kendisine şevk verdiğini ifade eden CHP Bayındır Belediye Başkan Adayı Dr.Ufuk Sesli, "Bize verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Bayındır halkı, köylüsüyle şehirlisiyle bize güveniyor inanıyor. Bu şevkle çalışırken, partimizden aday adayı olmuş, ancak talihsizlikler yüzünden bu görevi bize devretmiş olan Sayın Ardahan Totuk ağabeyimizin bize destek vermesi ve tecrübelerini aktarması, bize güç vermiştir. kendisine teşekkür ediyorum. Bayındır bizim dönemimizde adı gibi bayındır olacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Chpli Sesli'ye Devlet Tecrübeli Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement