Çomü Sağlık Yüksekokulu'nun Mezuniyet Andı Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çomü Sağlık Yüksekokulu'nun Mezuniyet Andı Töreni Yapıldı

Çomü Sağlık Yüksekokulu\'nun Mezuniyet Andı Töreni Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Yüksekokulu'nun mezuniyet andı töreni yapıldı.

20.06.2013 16:59

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Yüksekokulu'nun mezuniyet andı töreni yapıldı.

Okul müdürü Doç. Dr. Binnur Meriçli Yapıcı, Terzioğlu Yerleşkesi Troia Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yoğun geçen bir akademik yılı geride bıraktıkları söyledi.

İyi yetişmiş, donanımlı, alanında uzman olmanın yanı sıra çağdaş, sosyal ve paylaşımcı mezunları ülkenin hizmetine sunmanın heyecan ve sevincini yaşadıklarını belirten Yapıca, "Öğrencilerimiz mezun olduktan sonra istihdam konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamıyor" dedi.

Yapıcı, öğrenci velilerine de seslenerek, "Pırıl pırıl çocuklar yetiştirdiğiniz ve her daim onların arkasında durduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öğrencilere de seslenen Yapıcı, "Buradan aldığınız bilgi ve becerinin yanı sıra mesleki ve etik değerlerinizle ülkenizin her yanında hizmet vereceksiniz. Bilginize, almış olduğunuz değerlere ama her şeyden önce kendinize güvenin. Yaşamınız boyunca başarılarınızın daim olmasını diliyor ve hepinizi içtenlikle kucaklıyorum. Yolunuz açık olsun" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından ant içme töreni yapıldı.

Törene, Belediye Başkan Vekili Celal Karakaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar, İl Sağlık Müdürü Dr. Namık Kemal Kubat, akademik ve idari personel ile veliler ve davetliler katıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çomü Sağlık Yüksekokulu'nun Mezuniyet Andı Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement