Çözüm Süreci - Son Dakika
Yerel

Çözüm Süreci

Çözüm Süreci

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, "Görüşme tutanakları Abdullah Öcalan'a perde arkasında verilen sözlerdir" dedi.

07.03.2013 18:52

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, "Görüşme tutanakları Abdullah Öcalan'a perde arkasında verilen sözlerdir" dedi.

Milli Merkez Anayasa Forumu Aydın Başkanlığı tarafından düzenlenecek Anayasa paneline katılmak üzere Aydın'a gelen Genç, CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İmralı'da yapılan görüşme tutanaklarının basına sızdırılmasını değerlendiren Genç, tutanakların Abdullah Öcalan'a perde arkasından verilen sözler olduğunu ileri sürdü.

TBMM'de Kürt kökenli 80 milletvekili olduğunu belirten Genç, açılım sürecinin bununla ilgili olduğunu savunarak, "Bu 80 Kürt milletvekili AKP'den desteğini çekse, Tayyip iktidardan düşüyor. Ondan sonra Abdullah Gül cumhurbaşkanlığından düşüyor. 'Bu nedir-' Kendi iktidarını devam ettirmek için Türkiye'ye karşı her türlü oyun içinde olmaktır" dedi.

Genç, CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz'un Aydın'ı kasabaya benzeterek belediyeyi eleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e tepki göstermesi üzerine, "Melih Gökçek kale alınacak bir kişi değil. Bence söylediklerini hiç duymasaydınız, daha iyi olurdu. Öyle önemsenecek bir kişiliği yok. Ben kendisini iyi tanırım. Eskiden Çocuk Esirgeme Kurumu genel müdürüyken, oradaki yolsuzluklardan tutun da daha şimdiye kadar hakkında, arkasında ayıpları olan ve hiç de önemsenmeyecek, kale alınmaması gereken kişiliği ve sözleri vardır" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Gökmen Şireci/ Senem Yazıcı

Yayıncı: Emine Konuk - AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çözüm Süreci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement