Demre'de Savcı ve Hakimler İçin Veda Gecesi Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Demre'de Savcı ve Hakimler İçin Veda Gecesi Düzenlendi

Demre\'de Savcı ve Hakimler İçin Veda Gecesi Düzenlendi

Antalya’nın Demre ilçesinde Hakim ve Savcılar Kararnamesi çerçevesinde tayinleri çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Hakim Adem Hatipoğlu ve Hakim Nurevşan Çiğdem Hatipoğlu için veda gecesi düzenlendi.

25.06.2014 13:25

Antalya'nın Demre ilçesinde Hakim ve Savcılar Kararnamesi çerçevesinde tayinleri çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Hakim Adem Hatipoğlu ve Hakim Nurevşan Çiğdem Hatipoğlu için veda gecesi düzenlendi.

Demre Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün'ün Bursa Karacabey Başsavcılığına, Hakimler Adem Hatipoğlu ve Nurevşan Çiğdem Hatipoğlu'nun Tunceli Hakimliğine tayin olması nedeniyle Savcı Oğuz Giray Gökçebay ile Hakim Emrah Tiryaki'nin organize ettiği veda gecesi düzenlendi.

İzmir Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Günay, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Soner Yalım, Elmalı Başsavcısı Mustafa Özlüoğlu, Elmalı Adalet Komisyonu Başkanı Uğur Baştuğan, daire amirleri ve Demre Adliye personelinin katıldığı gecede tayin olan başsavcı ve hakimlere kaymakam, belediye başkanı, baro temsilcisi ve ilçe jandarma bölük komutanı tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman yaptığı konuşmada, "Bu tür geceler hep yapılır. Ancak,benim için ayrılıkların en hüzünlüsünü yaşadığım bir gece oldu. Çok uyumlu çalıştığımız mesai arkadaşlarımız tayin oluyor. Demre'ye Soner Başsavcımız ve daha önce tayin olan diğer arkadaşlarımızla gelmiştik. Demre'de beraber göreve başladığımız son arkadaşımız Soner Aygün Başsavcımızdı. O da tayin oldu. Bu benim Demre'de eskidiğim anlamına geliyor. Tayin olan arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre'de Savcı ve Hakimler İçin Veda Gecesi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement