Devlet Hastanesi Başhekiminden Sağlık-Sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Devlet Hastanesi Başhekiminden Sağlık-Sen'e Ziyaret

Devlet Hastanesi Başhekiminden Sağlık-Sen\'e Ziyaret

Bursa Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Bülent Hakan Tekin, "Sağlık çalışanlarının daha rahat hizmet vermeleri için sendikalarla istişareye açığız" dedi.

17.02.2012 15:36

Bursa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bülent Hakan Tekin, "Sağlık çalışanlarının daha rahat hizmet vermeleri için sendikalarla istişareye açığız" dedi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bülent Hakan Tekin, başhekim yardımcıları Op. Dr. Nuri Dindar ve Op. Dr. Köksal Yurda Eken, Sağlık-Sen'i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yusuf Bedir, Şube Sekreteri Orhan Aksoy ile Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Öznur Kılıç hazır bulundu. Başhekim Hakan Tekin, Memur-Sen ve Sağlık-Sen'in Türkiye'nin en önemli sivil toplum teşkilatları olduğunu belirtti. Sağlık-Sen'in sağlık çalışanlarının şartlarının ve özlük haklarının iyileştirilmesi için çok önemli kazançlar elde ettiğini kaydeden Tekin, "Sağlık-Sen Bursa Şubesi'nin çalışmalarını takip ediyoruz. Çok önemli işlere imza atıyorsunuz. Bizim hastanemizde yetkili sendikasınız. Çalışanlarının meselelerini bize iletmekten çekinmeyin, her zaman istişareye açığız" dedi.

Şube Başkanı Yusuf Bedir de, Başhekim Bülent Hakan Tekin'in farkını hissettirdiğini belirterek, çalışanlar tarafından çok sevildiğini ve takdir gördüğünü söyledi. Op.Dr. Tekin gibi liyatkatlı idarecilerin hastanelerin başında olmasından memnuniyet duyduklarını anlatan Bedir, sendika olarak her zaman istişareyi ön planda tutup idarecilere yardımcı olmayı önemsediklerini dile getirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devlet Hastanesi Başhekiminden Sağlık-Sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement