Dr. Ünal'ın 'Cumhuriyet' Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Dr. Ünal'ın 'Cumhuriyet' Resim Sergisi Açıldı

Dr. Ünal\'ın \'Cumhuriyet\' Resim Sergisi Açıldı

Edirne Belediyesinin katkılarıyla Dr.

27.10.2013 09:44

Edirne Belediyesinin katkılarıyla Dr. Şahin Ünal'ın "Cumhuriyet" adlı yağlı boya resim sergisi Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO)Sergi Salonunda açıldı. Aynı zamanda Dr. Şahin Ünal'ın yeni yazdığı "Kutsal Katiller" isimli kitabının tanıtımı da yapıldı.

Serginin açılış kurdelesini Edirne Vali Yardımcısı Salih Altınok, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Esnaf Odaları Başkanı Emin İnağ, birlikte kesti. Dr. Şahin Ünal'ın yağlı boya resim sergisinde bir çok resim ve sanatsever bir araya geldi.

Sergi açılışında konuşma yapan Hamdi Sedefçi belediye olarak, yılda yaptıkları 7 tane festivalin yanında sanatsal etkinliklere de ağırlık verdiklerini belirtti. Geçen hafta Salvador Dali sergisini açtıklarını dile getiren Sedefçi, bu hafta da "Cumhuriyet" isimli yağlı boya resim sergisini açtıklarını ifade etti. Sedefçi, "bizim sanata ve sanatçıya saygımızı biliyorsunuz. Sanatçılarımıza değer verdiğimizi gayet iyi biliyorsunuz. Cumhuriyetin 90'ıncı yılı anısına bu sergiyi açtık, tablolarda Türkiye var, sanat var, güzellik var. bunların daha da devam edeceğini söylemek istiyorum. İnşallah yakın zamanda da çok daha resim sergileri açmayı planlıyoruz" dedi.

İstanbul'da görev yapan Dr. Ünal Şahin kendisinin 5'inci kişisel sergisi olduğunu dile getirerek, Cumhuriyet haftası dolayısıyla bu sergiyi Edirne'de açmaya karar verdik ve Edirne Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirdik. Şu anda sergide 35 tablo var, Edirne serisi 6 tablo, Atatürk serisi 5 tablo, İstanbul serisi ve ünlü tablolar bir arada serisi var. sergimiz Kasım'a kadar açık kalacak, tüm Edirnelileri davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Dr. Şahin Ünal yeni yazdığı "Kutsal Katiller" isimli kitabını Başkan Sedefçi'ye hediye etti. Sergiye katılarak, yağlı boya tablolarını gezen katılımcılara, ikramlarda bulunuldu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr. Ünal'ın 'Cumhuriyet' Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement