En İyi Resimleri Yapıp Hediyeleri Kaptılar - Son Dakika
Yerel

En İyi Resimleri Yapıp Hediyeleri Kaptılar

En İyi Resimleri Yapıp Hediyeleri Kaptılar

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Honeybana Balparmak işbirliğinde düzenlenen, ‘Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması’nda Sakarya ilinde dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle verildi.

26.12.2013 13:24

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Honeybana Balparmak işbirliğinde düzenlenen, 'Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması'nda Sakarya ilinde dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle verildi.

Türkiye genelinde ilkokul 2, 3 ve 4'üncü sınıflar arasında düzenlenen yarışmanın sonuçları açıklandı. Tüm iller için ayrı ayrı değerlendirilen yarışmada, Sakarya ilinde birinciliği SAÜ Vakfı Özel İlkokulu'ndan Gülin Mert, ikinciliği Neyyir Hanım İlkokulu'ndan Canan Ünlü, üçüncülüğü ise Zübeyde Hanım İlkokulu'ndan Asya Ersoy kazandı.

Yarışmada dereceye giren öğrencileri, öğretmenleri, okul müdürleri ve ailelerini makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, 'Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması'nda ilk üçe giren öğrencilere gönderilen; notebook, tablet ve bisiklet ödüllerini verdi. İl Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı, öğrencilerinin kişisel gelişimleri ve eğitimlerinde bu tür sosyal etkinliklerin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, ulusal bir yarışmada dereceye giren Sakaryalı öğrencileri, başarılarından dolayı tebrik ederken, onlara destek olan öğretmenlerini, okul yöneticilerini ve ailelerini kutladı.

81 ilde dereceye giren öğrenciler arasından seçilecek bir öğrenci, Altıparmak Gıda'nın çocuklara yönelik markası olan Honeybana Balparmak tarafından özel ödül kazanacak. 81 ilde dereceye giren öğrencilerin resimlerinden oluşturulacak sergi tüm Türkiye'yi dolaşacak. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel En İyi Resimleri Yapıp Hediyeleri Kaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement